Гострий томатний соус
Поділитися:

Гострий томатний соус

Острый томатный соус.jpg

Інгредієнти:

  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Лук червоний - 1 шт
  • Зіра - 0,5 ч. Ложки
  • Перець табаско - 1/3 стручка
  • Хабанеро - 1/3 стручка
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Томатна паста - 5 ст. ложок
  • Оцет - 2 ч. Ложки
  • Вода - 50 мл
  • Перець білий мелений - за смаком
  • Сіль за смаком

 Приготування:

1. У сотейнику підігріваємо оливкова олія і обсмажуємо в ньому цибулю до золотистого кольору.

2. Дрібно подрібнюємо перці, ріжемо тонкими кільцями зубчики часнику і також відправляємо в сотейник.

3. Слідом за перцем і часником відправляємо до загальної маси томатну пасту, оцет і воду.

4. Варимо до загустіння.

5. Коли соус трохи охолоне, додаємо зіру, білий перець, воду і збиваємо все блендером в однорідну масу.

Зберігати соус можна не більше 10 днів при температурі не вище 10 градусів. Подавати до смаженого м'яса. Смачного!


У нашому магазині Ви можете замовити готові гострі томатні соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Сацебелі ТМ Руна

Соус Прянощі і радість ТМ Вогняр


Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.