Соус з інжиру до м’яса
Поділитися:

Соус з інжиру до м’яса

Соус из инжира к мясу.jpg

Інгредієнти:

  • Чорний інжир - 0,5 кг
  • Часник - 1 голівка
  • Червоний стручковий перець - 1 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком

Приготування:

1. Цілий інжир перемелюємо на м'ясорубці або беремо готовий інжировим джем.

2. Часник подрібнюємо ножем або за допомогою спеціального преса.

3. Ріжемо червоний перець чилі якомога дрібніше, додаємо сіль, цукор, чорний мелений перець і оцет.

4. Добре перемішуємо, переливаємо в скляні банки та відправляємо стерилізуватися в духову шафу на 15-20 хвилин, попередньо розігріту до 150 градусів. Соус можна протушкувати і на газовій плиті в каструлі, не накриваючи кришкою, але тоді потрібно буде його часто помішувати.

5. Соус можна зберігати і в сирому вигляді, але в холодильнику та не більше двох місяців.

Інжировий соус підходить до всіх видів м'яса та птиці. Перед подачею необхідно його підігріти. Смачного!


У нашому магазині Ви можете підібрати готові натуральні солодкі соуси з чилі:

Соус Пряність і радість ТМ Вогняр



Статті та рецепти

  • Дні народження «М`ясторія»
    Запрошуємо розділити наше свято і в честь цього пригощаємо всіх гостей келихом ігристого, а також даруємо знижку 30% на все ресторанне меню.
  • Харчо: суп з грузинським темпераментом
    Приготувати справжній харчо самостійно не складно. Дотримуйтеся простих порад, які підготувала для вас «М`ясторія» і насолоджуйтеся автентичною грузинською стравою вдома.
  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!