Соус з інжиру до м’яса
Поділитися:

Соус з інжиру до м’яса

Соус из инжира к мясу.jpg

Інгредієнти:

  • Чорний інжир - 0,5 кг
  • Часник - 1 голівка
  • Червоний стручковий перець - 1 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком

Приготування:

1. Цілий інжир перемелюємо на м'ясорубці або беремо готовий інжировим джем.

2. Часник подрібнюємо ножем або за допомогою спеціального преса.

3. Ріжемо червоний перець чилі якомога дрібніше, додаємо сіль, цукор, чорний мелений перець і оцет.

4. Добре перемішуємо, переливаємо в скляні банки та відправляємо стерилізуватися в духову шафу на 15-20 хвилин, попередньо розігріту до 150 градусів. Соус можна протушкувати і на газовій плиті в каструлі, не накриваючи кришкою, але тоді потрібно буде його часто помішувати.

5. Соус можна зберігати і в сирому вигляді, але в холодильнику та не більше двох місяців.

Інжировий соус підходить до всіх видів м'яса та птиці. Перед подачею необхідно його підігріти. Смачного!


У нашому магазині Ви можете підібрати готові натуральні солодкі соуси з чилі:

Соус Пряність і радість ТМ Вогняр



Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!