Домашній кетчуп
Поділитися:

Домашній кетчуп

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Пропустіть томати через сокодавку. Альтернативний шлях - подрібнити томати, трохи проварити в каструлі і протерти через сито.

  2. Очистіть цибулю від шкірки і дрібно наріжте. Очищене від шкірки яблуко натріть через дрібну тертку.

  3. З'єднайте інгредієнти в каструлі і поставте її на середній вогонь. Додайте ¼ столової ложки солі, 30 г цукру-піску, дрібку меленої кориці і чорного перцю.

  4. Перемішайте і варіть кетчуп впродовж 1.5 годин. За 5 хвилин до кінця приготування кетчупу додайте ¼ ст. л. 9% оцту. Домашній кетчуп розлийте в банки.


У нашому магазині Ви можете замовити готові натуральні томатні соуси:

Соус Український Кетча ТМ Руна

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Статті та рецепти

  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!

  • Доставка преміальних стейків Україною
    Для того, щоб посмакувати стейки щойно з гриля від наших шефів, немає кращого місця ніж фірмові магазини-ресторани «М`ясторія» у Києві. Проте ви можете замовити відбірні стейки та свіжу мармурову яловичину в будь-яку точку України та приготувати улюблені страви вдома. Адже ми доставляємо сиру продукцію в охолодженому вигляді всією країною!