Домашній кетчуп
Поділитися:

Домашній кетчуп

Домашний кетчуп.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Пропустіть томати через сокодавку. Альтернативний шлях - подрібнити томати, трохи проварити в каструлі і протерти через сито.

  2. Очистіть цибулю від шкірки і дрібно наріжте. Очищене від шкірки яблуко натріть через дрібну тертку.

  3. З'єднайте інгредієнти в каструлі і поставте її на середній вогонь. Додайте ¼ столової ложки солі, 30 г цукру-піску, дрібку меленої кориці і чорного перцю.

  4. Перемішайте і варіть кетчуп впродовж 1.5 годин. За 5 хвилин до кінця приготування кетчупу додайте ¼ ст. л. 9% оцту. Домашній кетчуп розлийте в банки.


У нашому магазині Ви можете замовити готові натуральні томатні соуси:

Соус Український Кетча ТМ Руна

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!