Домашній кетчуп
Поділитися:

Домашній кетчуп

Домашний кетчуп.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Пропустіть томати через сокодавку. Альтернативний шлях - подрібнити томати, трохи проварити в каструлі і протерти через сито.

  2. Очистіть цибулю від шкірки і дрібно наріжте. Очищене від шкірки яблуко натріть через дрібну тертку.

  3. З'єднайте інгредієнти в каструлі і поставте її на середній вогонь. Додайте ¼ столової ложки солі, 30 г цукру-піску, дрібку меленої кориці і чорного перцю.

  4. Перемішайте і варіть кетчуп впродовж 1.5 годин. За 5 хвилин до кінця приготування кетчупу додайте ¼ ст. л. 9% оцту. Домашній кетчуп розлийте в банки.


У нашому магазині Ви можете замовити готові натуральні томатні соуси:

Соус Український Кетча ТМ Руна

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Статті та рецепти

  • Бургери, що мікрохвилюють – революційна новинка від «М`ясторія»
    «М`ясторія» не перестає дивувати. Представляємо лінійку бургерів, що мікрохвилюють. Смачно, швидко, а головне легко – ось як можна описати ці страви! Завдяки спеціальній технології паковання булочка залишається пухкою, а м`ясо смакує так, ніби його щойно зняли з вогню.
  • Новорічне передзамовлення від «М`ясторія»
    Передзамовлення – це зручно, швидко та продумано до дрібниць. Великий вибір страв від салатів до основних страв і навіть подарункових наборів зробить будь-яке свято незабутнім. З новорічним передзамовленням від «М`ясторія» ви можете відкинути турботи та насолоджуватись приємними моментами з близькими.
  • Новинки від «М`ясторія»: лінійка easy-to-cook
    «М`ясторія» презентує лінійку готових страв — easy-to-cook! Відбірні інгредієнти, авторські рецепти, збалансовані смаки. Easy-to-cook! — це ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час і бажає готувати ресторанні страви вдома за лічені хвилини!