Домашній кетчуп

Домашний кетчуп.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Пропустіть томати через сокодавку. Альтернативний шлях - подрібнити томати, трохи проварити в каструлі і протерти через сито.

  2. Очистіть цибулю від шкірки і дрібно наріжте. Очищене від шкірки яблуко натріть через дрібну тертку.

  3. З'єднайте інгредієнти в каструлі і поставте її на середній вогонь. Додайте ¼ столової ложки солі, 30 г цукру-піску, дрібку меленої кориці і чорного перцю.

  4. Перемішайте і варіть кетчуп впродовж 1.5 годин. За 5 хвилин до кінця приготування кетчупу додайте ¼ ст. л. 9% оцту. Домашній кетчуп розлийте в банки.


У нашому магазині Ви можете замовити готові натуральні томатні соуси:

Соус Український Кетча ТМ Руна

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Також рекомендуємо: