Соус із грибами та червоним вином
Поділитися:

Соус із грибами та червоним вином

Соус с грибами и красным вином.jpg

Інгредієнти:

  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Часник - 5 зубчиків
  • Свіжі печериці - 0,5 кг
  • Сухе червоне вино - 100 мл
  • Імбирний ель - 100 мл
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Кмин (свіжий подрібнений) - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком

Приготування:

1. На сковороду з тефлоновим покриттям наливаємо оливкову олію, розігріваємо її 2 хвилини. Потім вкидаємо тонко нарізані печериці, обсмажуємо 5 хвилин до розм’якання.

2. До грибів додаємо подрібнений часник, вино, ель та соєвий соус.

3. Тушкуємо декілька хвилин, щоб соус увібрав аромати усіх інгредієнтів.

4. Після закипання зменшуємо вогонь та варимо, постійно помішуючи, доки соус не загустіє.

5. Наприкінці приготування додаємо кмин, солимо та перчимо. Використовуйте мелений перець, адже він має яскравіший аромат.


Соус чудово пасує до смаженої баранини. Смачного!

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.