Соус із грибами та червоним вином
Поділитися:

Соус із грибами та червоним вином

Соус с грибами и красным вином.jpg

Інгредієнти:

  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Часник - 5 зубчиків
  • Свіжі печериці - 0,5 кг
  • Сухе червоне вино - 100 мл
  • Імбирний ель - 100 мл
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Кмин (свіжий подрібнений) - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком

Приготування:

1. На сковороду з тефлоновим покриттям наливаємо оливкову олію, розігріваємо її 2 хвилини. Потім вкидаємо тонко нарізані печериці, обсмажуємо 5 хвилин до розм’якання.

2. До грибів додаємо подрібнений часник, вино, ель та соєвий соус.

3. Тушкуємо декілька хвилин, щоб соус увібрав аромати усіх інгредієнтів.

4. Після закипання зменшуємо вогонь та варимо, постійно помішуючи, доки соус не загустіє.

5. Наприкінці приготування додаємо кмин, солимо та перчимо. Використовуйте мелений перець, адже він має яскравіший аромат.


Соус чудово пасує до смаженої баранини. Смачного!

Статті та рецепти

  • Відкриття на Олімпійській!
    Бути в центрі, бути в ритмі міста, бути в епіцентрі смаку! Тепер це ще легше з «Мʼясторією» у форматі Meat Bar на Олімпійській!
  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!