Соус із ревенем
Поділитися:

Соус із ревенем

Соус с ревенем.jpg

Інгредієнти:

  • Стебло ревеню - 2 шт.
  • Апельсин - 1 шт.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Вода - 300 мл
  • Аніс - 1 шт.
  • Паличка кориці - 1 шт.
  • Кмин - 1 ст. л.

Приготування:

1. Додаємо апельсиновий сік. Порада: щоб легко і просто вичавити сік, покладіть апельсин, розрізаний навпіл, у мікрохвильову піч на 30 секунд. Так Ви зможете вичавити весь сік без зайвих зусиль.

2. У каструлі з'єднуємо воду з цукром і варимо до повного розчинення цукру, щоб утворилася карамель.

3. Потім вкидаємо аніс у каструлю. Порада: замість анісу можна взяти і насіння кропу, адже воно також має освіжаючий та солодкуватий аромат. Доводимо до кипіння, варимо 2 хвилини.

4. Додаємо паличку кориці. Як тільки соус закипить, зменшуємо вогонь і варимо ще 5-7 хвилин. Об’єм соусу має зменшитися вдвічі.

5. Поки соус вариться, підготуємо стебла ревеню. Знімаємо плівку та подрібнюємо їх ножем.

6. Коли сироп почне ставати золотавим, додаємо до нього ревінь і сік апельсина. Варимо 3-5 хвилин, допоки ревінь розм'якне.

7. Знімаємо з вогню каструлю, витягаємо з неї паличку кориці та аніс. Решту інгредієнтів збиваємо блендером, додаємо кмин. Соус готовий до вживання.


Соус чудово поєднується з жирними сортами м'яса. Смачного!


У нашому магазині Ви можете підібрати готовий кисло-солодкий соус до Ваших страв:

Соус натуральний з порічок та ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і гранатового соку

Соус натуральний з брусниці



Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.