Соус Ранчеро
Поділитися:

Соус Ранчеро

Соус Ранчеро.jpg

Інгредієнти:

  • Помідор - 1 шт.
  • Червона цибуля - 1 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Какао - 0,5 ч. л.
  • Перець чилі - дрібка
  • Паприка - 1 ч. л.
  • Орегано - дрібка
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Чорний перець мелений - за смаком
  • Кінза - 15 г
  • Сіль - за смаком

Приготування:

1. М'якуш помідора крупно нарізаємо. Помідори потрібно вибирати дуже ретельно, адже саме від них залежить смак майбутнього соусу. Томати повинні бути м'ясистими та смачними, наприклад, сорт помідорів «Волове серце». Шкірку помідора не викидайте, її ми теж будемо використовувати.

2. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, болгарський перець — тонкою соломкою. Перець обов'язково має бути солодким і, бажано, червоним, щоб ваш соус вийшов яскраво-червоного кольору.

3. Далі переходимо до часнику. Зубчики очищуємо та нарізаємо тоненькими кільцями.

4. Усі підготовані інгредієнти перемішуємо дерев'яною ложкою та ділимо на дві однакові частини, одну з яких будемо обсмажувати в оливковій олії. Друга частина овочів нам знадобиться дещо пізніше.

5. Поради щодо смаження овочів тут зайві. Готуйте на свій смак, головне не до чорноти.

6. Підсмажені овочі відправляємо у глибоку каструлю. Додаємо туди решту складників і тушкуємо до однорідної консистенції.

7. Після того як вміст каструлі трохи охолоне, вкидаємо туди другу половину сирих овочів (тільки завчасно зливаємо всю зайву рідину).

8. Збиваємо наш соус блендером і додаємо свіжу зелень.

Ідеально пасує до смаженої телятини. Смачного!

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!