Корисне про м'ясо
Категорії
Свинина з апельсинами
Інгредієнти:
- Свиняча грудинка - 500 гр
- Сік апельсина - 400 мл
- Гірчиця - 1 ч. Ложка
- Мед - 1 ч. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Апельсин - 2 шт
- Рослинна олія - 2 ст. ложки
- Зелень - за смаком
- Сіль за смаком
Нагетси зі свинини
Інгредієнти:
- Свиняча корейка - 500 гр
- Яйця - 3 шт
- Масло вершкове - 100 гр
- Сухарі панірувальні - 100 гр
- Сіль і перець - за смаком
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
Соус із грибами та червоним вином
Інгредієнти:
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Часник - 5 зубчиків
- Свіжі печериці - 0,5 кг
- Сухе червоне вино - 100 мл
- Імбирний ель - 100 мл
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Кмин (свіжий подрібнений) - 1 ст. л.
- Сіль і перець - за смаком
Соус із ревенем
Інгредієнти:
- Стебло ревеню - 2 шт.
- Апельсин - 1 шт.
- Цукор - 3 ст. л.
- Вода - 300 мл
- Аніс - 1 шт.
- Паличка кориці - 1 шт.
- Кмин - 1 ст. л.
Соус з інжиру до м’яса
Інгредієнти:
- Чорний інжир - 0,5 кг
- Часник - 1 голівка
- Червоний стручковий перець - 1 шт.
- Болгарський перець - 1 шт.
- Оцет - 1 ст. л.
- Сіль і перець - за смаком
Соус для гриля
Інгредієнти:
- Оцет - 75 мл
- Вода - 75 мл
- Цукор - 3 ст. л.
- Гірчиця - 1,5 ст. л.
- Ріпчаста цибуля - 1 шт.
- Лайм - 2 шт.
- Рослинна олія - 75 мл
- Томатний соус - 150 мл
- Ворчестерський соус - 30 мл
- Сіль, перець - за смаком
Соус Ранчеро
Інгредієнти:
- Помідор - 1 шт.
- Червона цибуля - 1 шт.
- Болгарський перець - 1 шт.
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Какао - 0,5 ч. л.
- Перець чилі - дрібка
- Паприка - 1 ч. л.
- Орегано - дрібка
- Цукор - 1 ч. л.
- Чорний перець мелений - за смаком
- Кінза - 15 г
- Сіль - за смаком