Свиняча гармошка з сиром і помідорами
Поділитися:

Свиняча гармошка з сиром і помідорами

Свиная гармошка с сыром и помидорами.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Свинячу корейку на кістці добре промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо філе свинини на шматочки по 2-3 сантиметри. Дорізати необхідно до кістки. На вигляд виходить м'ясна «гармошка», на кістці фіксуються кілька шматочків свинини.

  2. Готуємо начинку: помідори нарізаємо кружечками середньої товщини, сир - пластинами, часник - поздовжніми тонкими скибочками. Кількість порізаних інгредієнтів начинки кожного виду, має збігатися з кількістю надрізаних шматочків м'яса.

  3. М'ясо солимо та обтераємо перцем зовні і всередині «гармошки».

  4. В утворені надрізи кладемо по кожному виду начинки - сир, помідор і часник.

  5. Сформовану «гармошку» загортаємо у фольгу і випікаємо в духовці протягом години при температурі 180º. Замість фольги можна запікати свинячу корейку в рукаві.

  6. Для приготування картопляних грибів необхідно добре вимити дрібну картоплю. Одна половина картоплі буде служити капелюхом гриба, а інша - ніжкою. Першу частину залишаємо в шкірці, другу добре очищаємо та зрізаємо зайву частину  картоплі.

  7. Грибочки, так само випікаємо в духовці. Для цього їх необхідно змастити олією та посолити. При бажанні можна посипати перцем або прянощами.

  8. Грибочки можна також приготувати, відваривши цілу картоплю до повної готовності. Після чого охолоджуємо та вирізаємо грибочки. Потім обсмажуємо на пательні з рослинною олією.

Страва виходить дуже оригінальна, при цьому не вимагає особливих компонентів і здібностей. Свинячу «гармошку» подають на широкому відкритому блюді. Можна прикрасити широким листям свіжого салату і петрушкою. Смачного!

До цієї страви відмінно підійдуть такі соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Український Кетча ТМ Руна


Статті та рецепти

  • Готова продукція М`ясторії знов у продажу
    Шановні гості! М`ясторія повертає колишній асортимент. Тепер ми готові доставити свіжі готові страви!

    У меню знову відкрито 4 категорії:

    - Набори для компаній
    - Бургери
    - Гриль-меню
    - Ресторанне меню

    Гарячі гриль-бокси, стейки, шашлики та бургери доступні для доставки та самовивозу.
  • Нові товари першої потреби
    У зв'язку з військовою ситуацією та необхідністю людей у простих продуктах ми розширили свій асортимент продукції надавши найнеобхідніші продукти вживання. Ви можете придбати продукти такими способами:


    - Замовити та забрати в одному з наших магазинів.

    - Замовити доставку по Києву

    - Відвідати один із 5 працюючих магазинів у Києві
  • Ми працюємо на доставку та самовивіз у Києві та Україні
    Ми відновили свою роботу на доставку та самовивіз продукції в Києві та в Україні, за винятком населених пунктів, у яких йдуть бойові дії.

    Орієнтовний час доставки по Києву – від 30 хвилин до 2,5 годин. Доставка безкоштовна при замовленні від 500 грн.


    Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагену.