Свиняча гармошка з сиром і помідорами

Свиная гармошка с сыром и помидорами.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Свинячу корейку на кістці добре промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо філе свинини на шматочки по 2-3 сантиметри. Дорізати необхідно до кістки. На вигляд виходить м'ясна «гармошка», на кістці фіксуються кілька шматочків свинини.

  2. Готуємо начинку: помідори нарізаємо кружечками середньої товщини, сир - пластинами, часник - поздовжніми тонкими скибочками. Кількість порізаних інгредієнтів начинки кожного виду, має збігатися з кількістю надрізаних шматочків м'яса.

  3. М'ясо солимо та обтераємо перцем зовні і всередині «гармошки».

  4. В утворені надрізи кладемо по кожному виду начинки - сир, помідор і часник.

  5. Сформовану «гармошку» загортаємо у фольгу і випікаємо в духовці протягом години при температурі 180º. Замість фольги можна запікати свинячу корейку в рукаві.

  6. Для приготування картопляних грибів необхідно добре вимити дрібну картоплю. Одна половина картоплі буде служити капелюхом гриба, а інша - ніжкою. Першу частину залишаємо в шкірці, другу добре очищаємо та зрізаємо зайву частину  картоплі.

  7. Грибочки, так само випікаємо в духовці. Для цього їх необхідно змастити олією та посолити. При бажанні можна посипати перцем або прянощами.

  8. Грибочки можна також приготувати, відваривши цілу картоплю до повної готовності. Після чого охолоджуємо та вирізаємо грибочки. Потім обсмажуємо на пательні з рослинною олією.

Страва виходить дуже оригінальна, при цьому не вимагає особливих компонентів і здібностей. Свинячу «гармошку» подають на широкому відкритому блюді. Можна прикрасити широким листям свіжого салату і петрушкою. Смачного!

До цієї страви відмінно підійдуть такі соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Український Кетча ТМ Руна


Також рекомендуємо: