Свинина з апельсинами
Поділитися:

Свинина з апельсинами

Свинина с апельсинами.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. М'ясо промиваємо водою і нарізаємо пластинами як на відбивні. Відбиваємо кожен окремий шматочок. Натираємо сіллю.

2. На розігрітій пательні обсмажуємо свинячу корейку з кожного боку по 3 хвилини.

3. Часник нарізаємо тонкими пластинками і додаємо до м'яса на пательні. Часник має змішатися з м'ясом. Смажимо ще 3 хвилини. Перевертаємо м'ясо на іншу сторону.

4. Розчиняємо в апельсиновому соці гірчицю і мед та доливаємо це в пательню. Бажано взяти свіжовичавлений апельсиновий сік. Тушкуємо 3 хвилини. Знову перевертаємо м'ясо. Щільно закриваємо кришкою. Зменшуємо вогонь на плиті.

5. У такому стані тушкувати вміст пательні 30 хвилин.

6. Очищуємо апельсин. Знімаємо шкірочку, очищуємо кожну часточку фрукта від плівки. Має вийти чисте філе апельсина.

7. Викладаємо часточки апельсина в пательню до м'яса. Трохи струшуємо пательню, щоб свиняча корейка змішалася з апельсинами.

8. Накриваємо кришкою, але стежимо, щоб м'ясо не пригоріло. В такому стані готуємо додатково 15 хвилин.

М'ясо подавати зі свіжими і смаженими апельсинами. Смачного!

Якщо ж апельсини виявились занадто солодкі, додати страві пікантну кислинку допоможуть наші ягідні соуси:

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці


Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.