Свинина з апельсинами
Поділитися:

Свинина з апельсинами

Свинина с апельсинами.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. М'ясо промиваємо водою і нарізаємо пластинами як на відбивні. Відбиваємо кожен окремий шматочок. Натираємо сіллю.

2. На розігрітій пательні обсмажуємо свинячу корейку з кожного боку по 3 хвилини.

3. Часник нарізаємо тонкими пластинками і додаємо до м'яса на пательні. Часник має змішатися з м'ясом. Смажимо ще 3 хвилини. Перевертаємо м'ясо на іншу сторону.

4. Розчиняємо в апельсиновому соці гірчицю і мед та доливаємо це в пательню. Бажано взяти свіжовичавлений апельсиновий сік. Тушкуємо 3 хвилини. Знову перевертаємо м'ясо. Щільно закриваємо кришкою. Зменшуємо вогонь на плиті.

5. У такому стані тушкувати вміст пательні 30 хвилин.

6. Очищуємо апельсин. Знімаємо шкірочку, очищуємо кожну часточку фрукта від плівки. Має вийти чисте філе апельсина.

7. Викладаємо часточки апельсина в пательню до м'яса. Трохи струшуємо пательню, щоб свиняча корейка змішалася з апельсинами.

8. Накриваємо кришкою, але стежимо, щоб м'ясо не пригоріло. В такому стані готуємо додатково 15 хвилин.

М'ясо подавати зі свіжими і смаженими апельсинами. Смачного!

Якщо ж апельсини виявились занадто солодкі, додати страві пікантну кислинку допоможуть наші ягідні соуси:

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці


Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!