Нагетси зі свинини
Поділитися:

Нагетси зі свинини

Наггетсы из свинины.jpg

Інгредієнти:

  • Свиняча корейка - 500 гр
  • Яйця - 3 шт
  • Масло вершкове - 100 гр
  • Сухарі панірувальні - 100 гр
  • Сіль і перець - за смаком
  • Рослинна олія - ​​3 ст. ложки
Приготування:

1. Свинячу корейку ретельно промиваємо, видаляємо рештки кісток, якщо такі є. Висушуємо паперовим або бавовняним рушником.

2. М'ясо нарізаємо тонкими пластинками по 0,5 см.

3. Кожну пластинку відбиваємо, потім солимо та додаємо перець. Пластинки повинні бути тонкими і гнучкими, щоб з них потім можна було скрутити рулетики.

4. Нарізаємо вершкове масло маленькими продовгуватими шматочками.

5. Загортаємо шматочки вершкового масла в кожну відбиту пластинку свинини. Загортаємо як рулет, краї загинаємо всередину. Бажано, щоб рулетики вийшли одного розміру.

6. Виделкою або міксером збиваємо яйця.

7. По одному, рулетики вмочуємо спочатку в яєчну суміш, потім в панірувальні сухарі. Дану процедуру можна повторити два рази. Важливо, щоб м'ясо було повністю покрито сухарями.

8. Дати нагетсам трохи полежати в паніровці, щоб вона добре закріпилася.

9. Обсмажуємо окремо кожен рулетик на пательні з олією. Олія не повинна бути дуже гарячою для того, щоб нагетси просмажились зсередини і зовні.

Нагетси зі свинини відмінно підійдуть як для вечері, так і у вигляді закуски до різних напоїв і аперитиву. Нагетси добре поєднуються з соусами на основі гірчиці, томатними соусами, а також з кисло-солодкими ягідними соусами. Смачного!


Для приготування цієї страви замовляйте в нашому магазині:

Свинина "М’ясторія"


Соуси на основі гірчиці:

Соус натуральний гірчичний з шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Соус натуральний гірчично-медовий


Томатні соуси:

Соус Український Кетча ТМ Руна

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Ягідні соуси:

Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці


Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!