Нагетси зі свинини
Поділитися:

Нагетси зі свинини

Наггетсы из свинины.jpg

Інгредієнти:

  • Свиняча корейка - 500 гр
  • Яйця - 3 шт
  • Масло вершкове - 100 гр
  • Сухарі панірувальні - 100 гр
  • Сіль і перець - за смаком
  • Рослинна олія - ​​3 ст. ложки
Приготування:

1. Свинячу корейку ретельно промиваємо, видаляємо рештки кісток, якщо такі є. Висушуємо паперовим або бавовняним рушником.

2. М'ясо нарізаємо тонкими пластинками по 0,5 см.

3. Кожну пластинку відбиваємо, потім солимо та додаємо перець. Пластинки повинні бути тонкими і гнучкими, щоб з них потім можна було скрутити рулетики.

4. Нарізаємо вершкове масло маленькими продовгуватими шматочками.

5. Загортаємо шматочки вершкового масла в кожну відбиту пластинку свинини. Загортаємо як рулет, краї загинаємо всередину. Бажано, щоб рулетики вийшли одного розміру.

6. Виделкою або міксером збиваємо яйця.

7. По одному, рулетики вмочуємо спочатку в яєчну суміш, потім в панірувальні сухарі. Дану процедуру можна повторити два рази. Важливо, щоб м'ясо було повністю покрито сухарями.

8. Дати нагетсам трохи полежати в паніровці, щоб вона добре закріпилася.

9. Обсмажуємо окремо кожен рулетик на пательні з олією. Олія не повинна бути дуже гарячою для того, щоб нагетси просмажились зсередини і зовні.

Нагетси зі свинини відмінно підійдуть як для вечері, так і у вигляді закуски до різних напоїв і аперитиву. Нагетси добре поєднуються з соусами на основі гірчиці, томатними соусами, а також з кисло-солодкими ягідними соусами. Смачного!


Для приготування цієї страви замовляйте в нашому магазині:

Свинина "М’ясторія"


Соуси на основі гірчиці:

Соус натуральний гірчичний з шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Соус натуральний гірчично-медовий


Томатні соуси:

Соус Український Кетча ТМ Руна

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Ягідні соуси:

Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці


Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.