Нагетси зі свинини
Інгредієнти:
- Свиняча корейка - 500 гр
- Яйця - 3 шт
- Масло вершкове - 100 гр
- Сухарі панірувальні - 100 гр
- Сіль і перець - за смаком
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
1. Свинячу корейку ретельно промиваємо, видаляємо рештки кісток, якщо такі є. Висушуємо паперовим або бавовняним рушником.
2. М'ясо нарізаємо тонкими пластинками по 0,5 см.
3. Кожну пластинку відбиваємо, потім солимо та додаємо перець. Пластинки повинні бути тонкими і гнучкими, щоб з них потім можна було скрутити рулетики.
4. Нарізаємо вершкове масло маленькими продовгуватими шматочками.
5. Загортаємо шматочки вершкового масла в кожну відбиту пластинку свинини. Загортаємо як рулет, краї загинаємо всередину. Бажано, щоб рулетики вийшли одного розміру.
6. Виделкою або міксером збиваємо яйця.
7. По одному, рулетики вмочуємо спочатку в яєчну суміш, потім в панірувальні сухарі. Дану процедуру можна повторити два рази. Важливо, щоб м'ясо було повністю покрито сухарями.
8. Дати нагетсам трохи полежати в паніровці, щоб вона добре закріпилася.
9. Обсмажуємо окремо кожен рулетик на пательні з олією. Олія не повинна бути дуже гарячою для того, щоб нагетси просмажились зсередини і зовні.
Нагетси зі свинини відмінно підійдуть як для вечері, так і у вигляді закуски до різних напоїв і аперитиву. Нагетси добре поєднуються з соусами на основі гірчиці, томатними соусами, а також з кисло-солодкими ягідними соусами. Смачного!
Для приготування цієї страви замовляйте в нашому магазині:
Соуси на основі гірчиці:
Соус натуральний гірчичний з шматочками маринованої цибулі
Соус натуральний гірчичний гострий
Соус натуральний гірчичний до м'яса
Соус натуральний гірчично-медовий
Томатні соуси:
Соус Український Кетча ТМ Руна
Соус Гострий томат ТМ Вогняр
Ягідні соуси:
Соус натуральний з порічок і ягід брусниці
Соус натуральний з журавлини
Соус натуральний з порічок і соку граната
Соус натуральний з брусниці