Свинина під шубою
Поділитися:

Свинина під шубою

Свинина под шубой.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу корейку промиваємо і ретельно витираємо. Нарізаємо на шматочки по 2-3 сантиметри завтовшки. У Вас має вийти 5-6 шматочків із вищезазначеної кількості м'яса.

2. Викладаємо свинину в термо-каструлю одним шаром. Залежно від кількості м'яса можна взяти форму для випікання або деко.

3. Кожен шматок свинячої корейки солимо, перчимо та змащуємо гірчицею.

4. Поверх гірчиці викладаємо шар смажених печериць або інших грибів.

5. Помідор нарізаємо кільцями, викладаємо наступним шаром та змащуємо майонезом.

6. Сир нарізаємо пластинками або натираємо на тертці та викладаємо останнім шаром.

7. Термо-каструлю ставимо в духовку на 1 годину і випікаємо  при температурі 200º.

страву посипати свіжою зеленню.

Свинина «під шубою» дуже актуальна страва в зимовий морозний вечір. У захваті буде вся сім'я. Смачного!


Для приготування цієї страви замовляйте в нашому магазині:

Свинина "М’ясторія"

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!