Свинина під шубою
Поділитися:

Свинина під шубою

Свинина под шубой.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу корейку промиваємо і ретельно витираємо. Нарізаємо на шматочки по 2-3 сантиметри завтовшки. У Вас має вийти 5-6 шматочків із вищезазначеної кількості м'яса.

2. Викладаємо свинину в термо-каструлю одним шаром. Залежно від кількості м'яса можна взяти форму для випікання або деко.

3. Кожен шматок свинячої корейки солимо, перчимо та змащуємо гірчицею.

4. Поверх гірчиці викладаємо шар смажених печериць або інших грибів.

5. Помідор нарізаємо кільцями, викладаємо наступним шаром та змащуємо майонезом.

6. Сир нарізаємо пластинками або натираємо на тертці та викладаємо останнім шаром.

7. Термо-каструлю ставимо в духовку на 1 годину і випікаємо  при температурі 200º.

страву посипати свіжою зеленню.

Свинина «під шубою» дуже актуальна страва в зимовий морозний вечір. У захваті буде вся сім'я. Смачного!


Для приготування цієї страви замовляйте в нашому магазині:

Свинина "М’ясторія"

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.