Свинина під шубою

Свинина под шубой.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу корейку промиваємо і ретельно витираємо. Нарізаємо на шматочки по 2-3 сантиметри завтовшки. У Вас має вийти 5-6 шматочків із вищезазначеної кількості м'яса.

2. Викладаємо свинину в термо-каструлю одним шаром. Залежно від кількості м'яса можна взяти форму для випікання або деко.

3. Кожен шматок свинячої корейки солимо, перчимо та змащуємо гірчицею.

4. Поверх гірчиці викладаємо шар смажених печериць або інших грибів.

5. Помідор нарізаємо кільцями, викладаємо наступним шаром та змащуємо майонезом.

6. Сир нарізаємо пластинками або натираємо на тертці та викладаємо останнім шаром.

7. Термо-каструлю ставимо в духовку на 1 годину і випікаємо  при температурі 200º.

страву посипати свіжою зеленню.

Свинина «під шубою» дуже актуальна страва в зимовий морозний вечір. У захваті буде вся сім'я. Смачного!


Для приготування цієї страви замовляйте в нашому магазині:

Свинина "М’ясторія"

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Також рекомендуємо: