Свинина під шубою
Поділитися:

Свинина під шубою

Свинина под шубой.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу корейку промиваємо і ретельно витираємо. Нарізаємо на шматочки по 2-3 сантиметри завтовшки. У Вас має вийти 5-6 шматочків із вищезазначеної кількості м'яса.

2. Викладаємо свинину в термо-каструлю одним шаром. Залежно від кількості м'яса можна взяти форму для випікання або деко.

3. Кожен шматок свинячої корейки солимо, перчимо та змащуємо гірчицею.

4. Поверх гірчиці викладаємо шар смажених печериць або інших грибів.

5. Помідор нарізаємо кільцями, викладаємо наступним шаром та змащуємо майонезом.

6. Сир нарізаємо пластинками або натираємо на тертці та викладаємо останнім шаром.

7. Термо-каструлю ставимо в духовку на 1 годину і випікаємо  при температурі 200º.

страву посипати свіжою зеленню.

Свинина «під шубою» дуже актуальна страва в зимовий морозний вечір. У захваті буде вся сім'я. Смачного!


Для приготування цієї страви замовляйте в нашому магазині:

Свинина "М’ясторія"

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Статті та рецепти

  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!