Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн
Поділитися:

Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн

Свиная рулька по-немецки Айсбайн.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу рульку добре промити проточною водою, позбавитися від щетини.

2. Кладемо у зручну посудину, заливаємо соляним розчином і ставимо в холодильник на добу.

3. Після вимочування перекладаємо свинячу рульку в каструлю. Виливаємо все пиво, щоб воно повністю покрило рульку. Каструлю ставимо на сильний вогонь. Якщо утворюється піна - знімаємо.

4. Доводимо пиво до кипіння. Після цього додаємо інгредієнти для бульйону: ріпчасту цибулю, моркву та спеції за смаком. На повільному вогні відварюємо рульку в пиві протягом однієї години. Якщо пиво занадто википіло, доливаємо воду.

5. Зварену свинячу рульку ставимо в духовку та запікаємо протягом години при температурі 200 градусів.

6. Під час запікання декілька разів змащуємо рульку соусом з меду та пива, щоб утворилася апетитна золотиста скоринка.

Як гарнір до свинячої рульки по-німецьки рекомендуємо обрати тушковану капусту. Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний зі шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Соус натуральний гірчично-медовий


Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.