Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн
Поділитися:

Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн

Свиная рулька по-немецки Айсбайн.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу рульку добре промити проточною водою, позбавитися від щетини.

2. Кладемо у зручну посудину, заливаємо соляним розчином і ставимо в холодильник на добу.

3. Після вимочування перекладаємо свинячу рульку в каструлю. Виливаємо все пиво, щоб воно повністю покрило рульку. Каструлю ставимо на сильний вогонь. Якщо утворюється піна - знімаємо.

4. Доводимо пиво до кипіння. Після цього додаємо інгредієнти для бульйону: ріпчасту цибулю, моркву та спеції за смаком. На повільному вогні відварюємо рульку в пиві протягом однієї години. Якщо пиво занадто википіло, доливаємо воду.

5. Зварену свинячу рульку ставимо в духовку та запікаємо протягом години при температурі 200 градусів.

6. Під час запікання декілька разів змащуємо рульку соусом з меду та пива, щоб утворилася апетитна золотиста скоринка.

Як гарнір до свинячої рульки по-німецьки рекомендуємо обрати тушковану капусту. Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний зі шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Соус натуральний гірчично-медовий


Статті та рецепти

  • Дні народження «М`ясторія»
    Запрошуємо розділити наше свято і в честь цього пригощаємо всіх гостей келихом ігристого, а також даруємо знижку 30% на все ресторанне меню.
  • Харчо: суп з грузинським темпераментом
    Приготувати справжній харчо самостійно не складно. Дотримуйтеся простих порад, які підготувала для вас «М`ясторія» і насолоджуйтеся автентичною грузинською стравою вдома.
  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!