Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн
Поділитися:

Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн

Свиная рулька по-немецки Айсбайн.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу рульку добре промити проточною водою, позбавитися від щетини.

2. Кладемо у зручну посудину, заливаємо соляним розчином і ставимо в холодильник на добу.

3. Після вимочування перекладаємо свинячу рульку в каструлю. Виливаємо все пиво, щоб воно повністю покрило рульку. Каструлю ставимо на сильний вогонь. Якщо утворюється піна - знімаємо.

4. Доводимо пиво до кипіння. Після цього додаємо інгредієнти для бульйону: ріпчасту цибулю, моркву та спеції за смаком. На повільному вогні відварюємо рульку в пиві протягом однієї години. Якщо пиво занадто википіло, доливаємо воду.

5. Зварену свинячу рульку ставимо в духовку та запікаємо протягом години при температурі 200 градусів.

6. Під час запікання декілька разів змащуємо рульку соусом з меду та пива, щоб утворилася апетитна золотиста скоринка.

Як гарнір до свинячої рульки по-німецьки рекомендуємо обрати тушковану капусту. Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний зі шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Соус натуральний гірчично-медовий


Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!