Корисне про м'ясо

Свинина, нашпигована овочами

Інгредієнти:


Домашня ковбаса

Інгредієнти:

  • Свинина (задня частина) - 1 кг
  • Яловичина - 500 г
  • Сало - 200 г
  • Молоко - 50 мл
  • Гвоздика - 4 шт.
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - ​​3 ст. л.
  • Цукор - 20 г
  • Свинячі кишки
  • Спеції, сіль та перець - за смаком

Голубці

Інгредієнти:

  • Білоголова капуста - 1 шт.
  • Свинина - 500 г
  • Рис - 1/2 скл.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Помідори - 2 шт.
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатний соус або кетчуп - 2 ст. л.
  • Сметана - 4 ст. л.
  • Бульйон - 500 мл
  • Рослинна олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком
  • Свіжа зелень, щоб прикрасити страву

Буженина

Інгредієнти:

  • Свинина - 1,5 кг
  • Часник - 9 зубчиків
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ст. л.
  • Лавровий лист - за смаком
  • Сіль - 1 ст. л.
  • Перець - за смаком

Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн

Інгредієнти:



Гуляш із свинячої лопатки

Інгредієнти:

  • Свиняча лопатка (без кістки) - 1 кг
  • Цибуля - 3 шт
  • Борошно - 1 ст. ложка
  • Спеції для м'яса - за смаком
  • Сіль і перець - за смаком
  • Рослинна олія для смаження
  • Бульйон - за бажанням

Свиняча гармошка з сиром і помідорами

Інгредієнти:


Свинина з апельсинами

Інгредієнти:


Свинина під шубою

Інгредієнти: