Корисне про м'ясо
Категорії
Голубці
Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн
Інгредієнти:
- Свиняча рулька - 1 кг
- Пиво - 1 л
- Морква - 2 шт.
- Цибуля - 1-2 шт.
- Мед - 1 ч. л.
- Спеції, сіль та перець - за смаком
Гуляш із свинячої лопатки
Інгредієнти:
- Свиняча лопатка (без кістки) - 1 кг
- Цибуля - 3 шт
- Борошно - 1 ст. ложка
- Спеції для м'яса - за смаком
- Сіль і перець - за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Бульйон - за бажанням
Свиняча гармошка з сиром і помідорами
Інгредієнти:
- Свиняча корейка на кістці - 700 гр
- Сир - 200 гр
- Помідор - 2 шт
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 500 гр
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
- Сіль і перець - за смаком
Свинина з апельсинами
Інгредієнти:
- Свиняча грудинка - 500 гр
- Сік апельсина - 400 мл
- Гірчиця - 1 ч. Ложка
- Мед - 1 ч. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Апельсин - 2 шт
- Рослинна олія - 2 ст. ложки
- Зелень - за смаком
- Сіль за смаком
Нагетси зі свинини
Інгредієнти:
- Свиняча корейка - 500 гр
- Яйця - 3 шт
- Масло вершкове - 100 гр
- Сухарі панірувальні - 100 гр
- Сіль і перець - за смаком
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
Соус із грибами та червоним вином
Інгредієнти:
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Часник - 5 зубчиків
- Свіжі печериці - 0,5 кг
- Сухе червоне вино - 100 мл
- Імбирний ель - 100 мл
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Кмин (свіжий подрібнений) - 1 ст. л.
- Сіль і перець - за смаком