Корисне про м'ясо
Категорії
Лазанья
Інгредієнти:
- Фарш - 600 г
- Соус Болоньєзе - 600 г
- Масло вершкове - 50 г
- Пшеничне борошно - 2,5 ст. л.
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Молоко - 500 г
- Сухі листи для лазаньї - 10 шт.
- Твердий сир - 300 г
Корейка в стилі Мілано
Інгредієнти:
- Свиняча корейка на кістці - 4 шт.
- Яйце - 2 шт.
- Сир пармезан - 80 г
- Борошно - 80 г
- Панірувальні сухарі - 80 г
- Помідори черрі - 12 шт.
- Салат - 1 пучок
- Сіль та перець - за смаком
- Олія для смаження
Свинина, нашпигована овочами
Інгредієнти:
- Свиняча лопатка - 500 г
- Морква - 2 шт.
- Корінь петрушки - 1 шт.
- Корінь селери - 1 шт.
- Часник - 5 зубчиків
- Цибуля - 1 шт.
- Томатна паста - 3 ст. л.
- Борошно - 1 ст. л.
- Болгарський перець - 1 шт.
- Бульйон - 1 л
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Спеції, сіль і перець - за смаком
Голубці
Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн
Інгредієнти:
- Свиняча рулька - 1 кг
- Пиво - 1 л
- Морква - 2 шт.
- Цибуля - 1-2 шт.
- Мед - 1 ч. л.
- Спеції, сіль та перець - за смаком
Гуляш із свинячої лопатки
Інгредієнти:
- Свиняча лопатка (без кістки) - 1 кг
- Цибуля - 3 шт
- Борошно - 1 ст. ложка
- Спеції для м`яса - за смаком
- Сіль і перець - за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Бульйон - за бажанням
Свиняча гармошка з сиром і помідорами
Інгредієнти:
- Свиняча корейка на кістці - 700 гр
- Сир - 200 гр
- Помідор - 2 шт
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 500 гр
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
- Сіль і перець - за смаком