Гороховий суп зі свинячими реберцями
Поділитися:

Гороховий суп зі свинячими реберцями

Гороховый суп со свиными рёбрышками.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Заздалегідь готуємо горох. За 6 годин до приготування супу заливаємо горох теплою водою, можна залишити горох набухати на ніч. Завдяки такій процедурі горох стане м'яким і дуже швидко розвариться в бульйоні.

2. Для приготування бульйону наливаємо в каструлю воду, ставимо на плиту. Свинячі ребра ріжемо невеликими шматками. Коли вода закипить, кладемо їх у каструлю. Бульйон варимо протягом години. Якщо ребра дуже жирні, бульйон можна злити, а потім знову залити новою водою. Довести до кипіння і варити 20 хвилин додатково.

3. Коли година сплине, відправляємо горох у каструлю. Варимо 40 хвилин.

4. Нарізаємо цибулю кубиками, моркву натираємо на грубій тертці. Пасеруємо овочі на сковороді протягом 5 хвилин. Копчене м'ясо нарізаємо дрібними шматочками і висипаємо на сковороду до цибулі та моркви. Смажимо 10 хвилин. Якщо Ви не знаєте, яку копченину обрати, радимо мисливські ковбаски або копчену грудинку. Також можна взяти м'ясне асорті. 

5. Одночасно нарізаємо картоплю та вкидаємо в гороховий бульйон.

6. Пасеровані з копченостями овочі додаємо в каструлю, варимо суп ще 20 хвилин.

7. За декілька хвилин до того, як ми закінчимо варити суп, додаємо сіль та спеції. Перець додаємо за бажанням, адже він не є обов'язковим інгредієнтом для горохового супу. Вимикаємо вогонь, посипаємо свіжою рубленою зеленню.

8. Залишаємо гороховий суп настоюватися на 20 хвилин, після чого можемо подавати його до столу.

Подача горохового супу з грінками вже стала традиційною. Рекомендуємо зробити хрусткі гріночки самостійно, а не купувати в магазині. Для цього ріжемо пшеничний хліб кубиками та сушимо в духовій шафі при температурі 160 градусів протягом 15-20 хвилин. Додавайте грінки в кожну тарілку окремо безпосередньо перед подачею. Смачного!


Для цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"



Статті та рецепти

  • Готова продукція М`ясторії знов у продажу
    Шановні гості! М`ясторія повертає колишній асортимент. Тепер ми готові доставити свіжі готові страви!

    У меню знову відкрито 4 категорії:

    - Набори для компаній
    - Бургери
    - Гриль-меню
    - Ресторанне меню

    Гарячі гриль-бокси, стейки, шашлики та бургери доступні для доставки та самовивозу.
  • Нові товари першої потреби
    У зв'язку з військовою ситуацією та необхідністю людей у простих продуктах ми розширили свій асортимент продукції надавши найнеобхідніші продукти вживання. Ви можете придбати продукти такими способами:


    - Замовити та забрати в одному з наших магазинів.

    - Замовити доставку по Києву

    - Відвідати один із 5 працюючих магазинів у Києві
  • Ми працюємо на доставку та самовивіз у Києві та Україні
    Ми відновили свою роботу на доставку та самовивіз продукції в Києві та в Україні, за винятком населених пунктів, у яких йдуть бойові дії.

    Орієнтовний час доставки по Києву – від 30 хвилин до 2,5 годин. Доставка безкоштовна при замовленні від 500 грн.


    Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагену.