Гороховий суп зі свинячими реберцями
Поділитися:

Гороховий суп зі свинячими реберцями

Гороховый суп со свиными рёбрышками.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Заздалегідь готуємо горох. За 6 годин до приготування супу заливаємо горох теплою водою, можна залишити горох набухати на ніч. Завдяки такій процедурі горох стане м'яким і дуже швидко розвариться в бульйоні.

2. Для приготування бульйону наливаємо в каструлю воду, ставимо на плиту. Свинячі ребра ріжемо невеликими шматками. Коли вода закипить, кладемо їх у каструлю. Бульйон варимо протягом години. Якщо ребра дуже жирні, бульйон можна злити, а потім знову залити новою водою. Довести до кипіння і варити 20 хвилин додатково.

3. Коли година сплине, відправляємо горох у каструлю. Варимо 40 хвилин.

4. Нарізаємо цибулю кубиками, моркву натираємо на грубій тертці. Пасеруємо овочі на сковороді протягом 5 хвилин. Копчене м'ясо нарізаємо дрібними шматочками і висипаємо на сковороду до цибулі та моркви. Смажимо 10 хвилин. Якщо Ви не знаєте, яку копченину обрати, радимо мисливські ковбаски або копчену грудинку. Також можна взяти м'ясне асорті. 

5. Одночасно нарізаємо картоплю та вкидаємо в гороховий бульйон.

6. Пасеровані з копченостями овочі додаємо в каструлю, варимо суп ще 20 хвилин.

7. За декілька хвилин до того, як ми закінчимо варити суп, додаємо сіль та спеції. Перець додаємо за бажанням, адже він не є обов'язковим інгредієнтом для горохового супу. Вимикаємо вогонь, посипаємо свіжою рубленою зеленню.

8. Залишаємо гороховий суп настоюватися на 20 хвилин, після чого можемо подавати його до столу.

Подача горохового супу з грінками вже стала традиційною. Рекомендуємо зробити хрусткі гріночки самостійно, а не купувати в магазині. Для цього ріжемо пшеничний хліб кубиками та сушимо в духовій шафі при температурі 160 градусів протягом 15-20 хвилин. Додавайте грінки в кожну тарілку окремо безпосередньо перед подачею. Смачного!


Для цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"



Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!