Корейка в стилі Мілано
Інгредієнти:
- Свиняча корейка на кістці - 4 шт.
- Яйце - 2 шт.
- Сир пармезан - 80 г
- Борошно - 80 г
- Панірувальні сухарі - 80 г
- Помідори черрі - 12 шт.
- Салат - 1 пучок
- Сіль та перець - за смаком
- Олія для смаження
Приготування:
1. Свинячу корейку миємо та ретельно обсушуємо за допомогою кухонного або паперового рушника. Кожен шматок м'яса відбиваємо молотком. Шматки повинні стати тонкими, товщиною приблизно в 1 сантиметр. Занурюємо їх у просіяне борошно та трохи обтрушуємо. Так, щоб борошно дещо опало, але залишилося на шматку.
2. Пармезан натираємо на дрібній тертці, перемішуємо з сухарями. У нас вийде панірувальна суміш для обсмажування м'яса. Завдяки тому, що сир пармезан сухий і не жирний, панірування не буде з’їжджати з м’яса.
3. Яйця збиваємо виделкою, додаємо сіль.
4. Кожен шматок свинини з обох боків занурюємо в яєчну суміш, потім обвалюємо в паніровці.
5. Шматки свинячої корейки кладемо на розпечену сковороду. Кожну сторону обсмажуємо протягом 7 хвилин. Сковорода повинна бути максимально гарячою, це дозволить м'ясу моментально прийняти форму, а паніровці - зафіксуватися на ньому.
6. На велику тарілку викладаємо листя салату та овочі, а зверху кладемо свинину.
Цю ресторанну страву можна без жодних проблем приготувати вдома. Мінімум часу і сил, максимум смаку і свята без маринування. Смачного!
Для приготування цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині: