Корейка в стилі Мілано
Поділитися:

Корейка в стилі Мілано

Корейка в стиле Милано.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу корейку миємо та ретельно обсушуємо за допомогою кухонного або паперового рушника. Кожен шматок м'яса відбиваємо молотком. Шматки повинні стати тонкими, товщиною приблизно в 1 сантиметр. Занурюємо їх у просіяне борошно та трохи обтрушуємо. Так, щоб борошно дещо опало, але залишилося на шматку.

2. Пармезан натираємо на дрібній тертці, перемішуємо з сухарями. У нас вийде панірувальна суміш для обсмажування м'яса. Завдяки тому, що сир пармезан сухий і не жирний, панірування не буде з’їжджати з м’яса.

3. Яйця збиваємо виделкою, додаємо сіль.

4. Кожен шматок свинини з обох боків занурюємо в яєчну суміш, потім обвалюємо в паніровці.

5. Шматки свинячої корейки кладемо на розпечену сковороду. Кожну сторону обсмажуємо протягом 7 хвилин. Сковорода повинна бути максимально гарячою, це дозволить м'ясу моментально прийняти форму, а паніровці - зафіксуватися на ньому.

6. На велику тарілку викладаємо листя салату та овочі, а зверху кладемо свинину.

Цю ресторанну страву можна без жодних проблем приготувати вдома. Мінімум часу і сил, максимум смаку і свята без маринування. Смачного!


Для приготування цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"

Сир Пармеджано Реджано

Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!