Корейка в стилі Мілано
Поділитися:

Корейка в стилі Мілано

Корейка в стиле Милано.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу корейку миємо та ретельно обсушуємо за допомогою кухонного або паперового рушника. Кожен шматок м'яса відбиваємо молотком. Шматки повинні стати тонкими, товщиною приблизно в 1 сантиметр. Занурюємо їх у просіяне борошно та трохи обтрушуємо. Так, щоб борошно дещо опало, але залишилося на шматку.

2. Пармезан натираємо на дрібній тертці, перемішуємо з сухарями. У нас вийде панірувальна суміш для обсмажування м'яса. Завдяки тому, що сир пармезан сухий і не жирний, панірування не буде з’їжджати з м’яса.

3. Яйця збиваємо виделкою, додаємо сіль.

4. Кожен шматок свинини з обох боків занурюємо в яєчну суміш, потім обвалюємо в паніровці.

5. Шматки свинячої корейки кладемо на розпечену сковороду. Кожну сторону обсмажуємо протягом 7 хвилин. Сковорода повинна бути максимально гарячою, це дозволить м'ясу моментально прийняти форму, а паніровці - зафіксуватися на ньому.

6. На велику тарілку викладаємо листя салату та овочі, а зверху кладемо свинину.

Цю ресторанну страву можна без жодних проблем приготувати вдома. Мінімум часу і сил, максимум смаку і свята без маринування. Смачного!


Для приготування цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"

Сир Пармеджано Реджано

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.