Свинячий ошийок з гарбузом
Поділитися:

Свинячий ошийок з гарбузом

Свиной ошеек с тыквой.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Миємо гарбуз, очищуємо його від насіння та волокон. Вирізаємо тільки хвостик, робимо з гарбуза горщик-каструлю.

2. Свинину також миємо, очищуємо від можливих забруднень. Нарізаємо невеликими шматками. Обсмажуємо на вершковому маслі або на будь-якій іншій олії, обирайте на свій смак. М'ясо не повинно бути повністю готовим, адже воно тушкуватиметься в духовці разом з гарбузом.

3. У гарячій воді запарюємо рис на 30 хвилин.

4. Нарізаємо моркву та болгарський перець невеликими довгими шматочками однакового розміру. Обсмажуємо овочі на добре розігрітій сковороді окремо від м’яса. Додаємо до них консервовані ананаси.

5. Перекладаємо в каструлю овочеву заправку з ананасом і м'ясо. Додаємо сіль та перець. 

6. Сирий гарбуз наповнюємо рисом і м'ясною начинкою.

7. Ставимо наш гарбузовий горщик у добре розігріту духову шафу на 2 години. Гарбуз має готуватися при температурі 200 градусів.

Фарширований гарбуз готовий, якщо його можна легко проткнути виделкою або тонким ножем. Такий гарбуз буде "їстівної каструлею", якщо Ви подасте його на святковому обіді. Його також можна нарізати часточками як кавун. Смачного!


Для приготування цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"

Зелень


Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.