М’ясний рулет із грибами та кедровими горіхами
Інгредієнти:
- Свинячий ошийок - 600 г
- Сушені гриби - 100 г
- Вершкове масло - 50 г
- Борошно - 1 ст. л.
- Вершки - 250 мл
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Кедрові горішки - за смаком
- Сіль і перець - за смаком
Приготування:
1. Шматок м'яса промиваємо та видаляємо надлишки жирової маси.
2. Розтягуємо шматок на обробній дошці у формі прямокутника. Відбиваємо кухонним молотком через поліетиленову плівку. Зсередини та ззовні натираємо сіллю та перцем.
3. Готуємо начинку. Сушені гриби замочуємо у воді на 3-4 години. Потім зливаємо воду та нарізаємо гриби кубиками або соломкою.
4. У сковороді на слабкому вогні розтоплюємо вершкове масло, додаємо гриби. Вода від грибів у сковороді повинна випаруватись, а гриби - стати золотистими.
5. Додаємо в сковороду борошно та вершки. Ретельно перемішуємо. Варимо начинку, доки консистенція не стане густою. Додаємо сіль.
6. Наприкінці приготування начинки додаємо очищені кедрові горіхи.
7. На розправлений м'ясний пласт викладаємо грибну начинку. Туго загортаємо м'ясо в рулет, фіксуємо форму за допомогою ниток по всій довжині рулету.
8. Обсмажуємо м'ясний рулет на сковороді, потім перекладаємо на деко і запікати в духовці протягом 45 хвилин при температурі 180º.
9. Викладаємо готовий фарширований рулет на окрему тарілку. Після того, як рулет трохи охолоне, знімаємо нитки, якими ми фіксували форму рулету.
Подаємо до столу нарізаними шматочками, попередньо прикрасивши свіжою зеленню та кедровими горішками.
Смачного!
Для цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:
До цієї страви відмінно підійдуть такі соуси:
Соус натуральний з порічок та ягід брусниці
Соус натуральний з журавлини
Соус натуральний з порічок та гранатового соку
Соус натуральний з брусниці