Свинина, нашпигована овочами
Поділитися:

Свинина, нашпигована овочами

Свинина, шпигованная овощами.jpg

Інгредієнти:

 Приготування:

1. Свинину миємо та просушуємо за допомогою паперового рушника. Робимо надрізи-кишені уздовж всього шматка глибиною 2-3 сантиметри.

2. Нарізаємо моркву соломкою невеликого розміру та корінь петрушки, а кожен зубчик часнику - на 4 частини. У кожну кишеню, які ми раніше зробили в м'ясі, вкладаємо овочі. Можна чергувати начинку, можна вкладати в одну кишеню всі овочі, головне, щоб овочі були дрібно нарізаними. Начинку вкладаємо якомога глибше. Солимо нашу свинину.

3. Обсмажуємо свинячу лопатку на широкій сковороді, щоб з'явилася рум'яна скоринка.

4. Нарізаємо цибулю та селеру, додаємо до м'яса. Заливаємо в сковороду 750 мл бульйону.

5. Великими кубиками нарізаємо солодкий болгарський перець і з'єднуємо з м'ясом на сковороді. Додаємо сіль, перець. Тушкуємо на слабкому вогні протягом 30 хвилин.

6. Після цього вливаємо весь бульйон, що залишився. Додаємо борошно та томатну пасту. Щоб запобігти утворенню грудочок, борошно всипаємо поступово. Томатну пасту попередньо розводимо невеликою кількістю бульйону або води.

7. Готуємо страву ще 30 хвилин під кришкою. Бульйон повинен повністю випаруватися.

Подавати фаршировану свинячу лопатку можна з різними гарнірами - картоплею, ризотто або тушкованими овочами. Смачного!


Для приготування цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.