Свинина, нашпигована овочами
Поділитися:

Свинина, нашпигована овочами

Свинина, шпигованная овощами.jpg

Інгредієнти:

 Приготування:

1. Свинину миємо та просушуємо за допомогою паперового рушника. Робимо надрізи-кишені уздовж всього шматка глибиною 2-3 сантиметри.

2. Нарізаємо моркву соломкою невеликого розміру та корінь петрушки, а кожен зубчик часнику - на 4 частини. У кожну кишеню, які ми раніше зробили в м'ясі, вкладаємо овочі. Можна чергувати начинку, можна вкладати в одну кишеню всі овочі, головне, щоб овочі були дрібно нарізаними. Начинку вкладаємо якомога глибше. Солимо нашу свинину.

3. Обсмажуємо свинячу лопатку на широкій сковороді, щоб з'явилася рум'яна скоринка.

4. Нарізаємо цибулю та селеру, додаємо до м'яса. Заливаємо в сковороду 750 мл бульйону.

5. Великими кубиками нарізаємо солодкий болгарський перець і з'єднуємо з м'ясом на сковороді. Додаємо сіль, перець. Тушкуємо на слабкому вогні протягом 30 хвилин.

6. Після цього вливаємо весь бульйон, що залишився. Додаємо борошно та томатну пасту. Щоб запобігти утворенню грудочок, борошно всипаємо поступово. Томатну пасту попередньо розводимо невеликою кількістю бульйону або води.

7. Готуємо страву ще 30 хвилин під кришкою. Бульйон повинен повністю випаруватися.

Подавати фаршировану свинячу лопатку можна з різними гарнірами - картоплею, ризотто або тушкованими овочами. Смачного!


Для приготування цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!