Свинина, нашпигована овочами
Поділитися:

Свинина, нашпигована овочами

Інгредієнти:

  • Свиняча лопатка - 500 г
  • Морква - 2 шт.
  • Корінь петрушки - 1 шт.
  • Корінь селери - 1 шт.
  • Часник - 5 зубчиків
  • Цибуля - 1 шт.
  • Томатна паста - 3 ст. л.
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Бульйон - 1 л
  • Рослинна олія - ​​2 ст. л.
  • Спеції, сіль і перець - за смаком
 Приготування:

1. Свинину миємо та просушуємо за допомогою паперового рушника. Робимо надрізи-кишені уздовж всього шматка глибиною 2-3 сантиметри.

2. Нарізаємо моркву соломкою невеликого розміру та корінь петрушки, а кожен зубчик часнику - на 4 частини. У кожну кишеню, які ми раніше зробили в м'ясі, вкладаємо овочі. Можна чергувати начинку, можна вкладати в одну кишеню всі овочі, головне, щоб овочі були дрібно нарізаними. Начинку вкладаємо якомога глибше. Солимо нашу свинину.

3. Обсмажуємо свинячу лопатку на широкій сковороді, щоб з'явилася рум'яна скоринка.

4. Нарізаємо цибулю та селеру, додаємо до м'яса. Заливаємо в сковороду 750 мл бульйону.

5. Великими кубиками нарізаємо солодкий болгарський перець і з'єднуємо з м'ясом на сковороді. Додаємо сіль, перець. Тушкуємо на слабкому вогні протягом 30 хвилин.

6. Після цього вливаємо весь бульйон, що залишився. Додаємо борошно та томатну пасту. Щоб запобігти утворенню грудочок, борошно всипаємо поступово. Томатну пасту попередньо розводимо невеликою кількістю бульйону або води.

7. Готуємо страву ще 30 хвилин під кришкою. Бульйон повинен повністю випаруватися.

Подавати фаршировану свинячу лопатку можна з різними гарнірами - картоплею, ризотто або тушкованими овочами. Смачного!


Для приготування цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"

Статті та рецепти

  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!

  • Доставка преміальних стейків Україною
    Для того, щоб посмакувати стейки щойно з гриля від наших шефів, немає кращого місця ніж фірмові магазини-ресторани «М`ясторія» у Києві. Проте ви можете замовити відбірні стейки та свіжу мармурову яловичину в будь-яку точку України та приготувати улюблені страви вдома. Адже ми доставляємо сиру продукцію в охолодженому вигляді всією країною!