Свинячий ошийок у цибулевому лушпинні
Поділитися:

Свинячий ошийок у цибулевому лушпинні

Свиной ошеек в луковой шелухе.jpg

Інгредієнти:

  • Свинячий ошийок - 1 кг
  • Цибуля - 4 шт.
  • Часник - 6 зубчиків
  • Лавровий лист - 5 шт.
  • Мелений часник - 2 ч. л.
  • Сіль, перець і спеції - за смаком
  • Оливкова або соняшникова олія для смаження

Приготування:

1. Свинячий ошийок необхідно ретельно промити. Потім обсушити паперовим рушником.

2. Очищуємо часник від шкірки, нарізаємо часточками середнього розміру. Змішуємо з лавровим листом, який заздалегідь подрібнюємо.

3. Отриманою масою шпигуємо шматок свинячого ошийка з різних сторін. Необхідно це зробити акуратно, щоб часник з лавровим листом рівномірно розподілились по всьому ошийку.

4. Для натирання м'яса знадобляться перець, сіль, мелений часник та інші приправи до м'яса. Усі інгредієнти з'єднуємо. Ретельно натерти отриманою сумішшю весь шматок м'яса.

5. Розжарюємо на дуже сильному вогні сковороду з олією, що підходить для смаження (оливковою або соняшниковою). Обсмажуємо свинячий ошийок з усіх боків до появи соковитою скоринки. Після цього залишаємо м'ясо охолонути.

6. У цей час підготуємо цибулю до запікання. Ретельно миємо цибулеві голівки, щоб лушпиння стало чистим. Трохи надрізаємо верх і низ цибулі, знімаємо лушпиння з першим («живим») листком цибулі. Лушпиння має бути вистачати, щоб покрити весь свинячий ошийок

7. На деко викладаємо подвійний шар фольги. На нього кладемо лушпиння цибулі, а потім - шматок м'яса.

8. Найважливіша частина роботи - акуратно “загорнути” свинячий ошийок у лушпиння цибулі. Увесь шматок м'яса повинен бути повністю покритий цибулею, а зверху - обмотаний щільним шаром фольги. Ставимо деко в духову шафу, попередньо розігріту до 180 градусів.

9. Випікаємо свинячий ошийок у лушпинні півтори години. Готовність м'яса можна перевірити, проштрикнувши його виделкою або тонким ножем. Якщо м'ясо випустить золотистий сік - сміливо виймаємо деко з духовки.

Ви обов'язково здивуєте гостей такою незвичайною стравою. Смачного!


Для цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"


До цієї страви відмінно підійдуть такі соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Український Кетча ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Готова продукція М`ясторії знов у продажу
    Шановні гості! М`ясторія повертає колишній асортимент. Тепер ми готові доставити свіжі готові страви!

    У меню знову відкрито 4 категорії:

    - Набори для компаній
    - Бургери
    - Гриль-меню
    - Ресторанне меню

    Гарячі гриль-бокси, стейки, шашлики та бургери доступні для доставки та самовивозу.
  • Нові товари першої потреби
    У зв'язку з військовою ситуацією та необхідністю людей у простих продуктах ми розширили свій асортимент продукції надавши найнеобхідніші продукти вживання. Ви можете придбати продукти такими способами:


    - Замовити та забрати в одному з наших магазинів.

    - Замовити доставку по Києву

    - Відвідати один із 5 працюючих магазинів у Києві
  • Ми працюємо на доставку та самовивіз у Києві та Україні
    Ми відновили свою роботу на доставку та самовивіз продукції в Києві та в Україні, за винятком населених пунктів, у яких йдуть бойові дії.

    Орієнтовний час доставки по Києву – від 30 хвилин до 2,5 годин. Доставка безкоштовна при замовленні від 500 грн.


    Термін доставки по Україні – 1-3 дні. Продукти залишаться свіжими завдяки термобоксу та холодоагену.