Лазанья
Поділитися:

Лазанья

Лазанья.jpg

Інгредієнти:

  • Фарш - 600 г
  • Соус Болоньєзе - 600 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Пшеничне борошно - 2,5 ст. л.
  • Рослинна олія - ​​2 ст. л.
  • Молоко - 500 г
  • Сухі листи для лазаньї - 10 шт.
  • Твердий сир - 300 г

Приготування:

1. У невеликій каструлі або сотейнику розтоплюємо вершкове масло та рослинну олію. Просіюємо борошно та насипаємо його в сотейник, постійно помішуючи вміст посудини. Це забезпечить гладку та однорідну консистенцію соусу.

2. Коли борошно розчиниться, додаємо молоко. Варимо на дуже слабкому вогні. Рідина повинна трохи загуснути.

3. На добре розігрітій сковороді обсмажуємо м'ясний фарш, доки не википить уся зайва рідина.

4. З'єднуємо в сковороді фарш із соусом Болоньєзе. Додаємо сіль та перець.

5. Беремо форму для запікання, викладаємо на дно сухі листи лазаньї, а на них - напівготовий фарш. Потім натираємо сир, а зверху сиру виливаємо соус бешамель, який ми приготували в сотейнику. Соусу бешамель кладемо якомога більше, адже завдяки йому пропікатимуться листи лазаньї.

6. Лазанью укладаємо 2-3 шарами. Кількість шарів залежить від кількості інгредієнтів і розмірів форми для запікання.

7. Останній шар - листи для лазаньї, які ми добре заливаємо соусом бешамель. Зверху засипаємо все сиром. Залишаємо страву на 15 хвилин при кімнатній температурі, наша лазанья має трохи постояти.

8. Відправляємо в духовку, розігріту до температури 180 градусів. Запікаємо протягом 30 хвилин.

Існує величезна кількість рецептів лазаньї. Наш рецепт відрізняється мінімальною кількістю інгредієнтів і швидкістю приготування. Смачного!


Для цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Фарш яловичий Абердін

Сир Пармеджано Реджано



Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.