Свинячі ребра в медово-соєвоому соусі
Поділитися:

Свинячі ребра в медово-соєвоому соусі

Свиные ребрышки в медово-соевом соусе.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Розпочнемо з підготовки соусу. Розрізаємо апельсин, вичавлюємо з нього 50 г соку та натираємо на дрібній тертці цедру однієї половинки фрукта. Розрізаємо лимон, вичавлюємо 50 г соку.

2. Потім у каструлі невеликого об’єму змішуємо всі складники соусу: мед, соєвий соус, цедру, апельсиновий та лимонний сік, сіль та перець.

3. Отриманий напівфабрикат медово-соєвого соусу готуємо на слабкому вогні, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння, готуємо ще 10 хвилин. Знімаємо з плити та охолоджуємо.

4. Промиваємо свинячі реберця, розрізаємо на шматки середніх розмірів. Кладемо їх у посудину для запікання. Якщо Ви хочете приготувати реберця на свіжому повітрі — покладіть шматочки у зручну тару.

5. Заливаємо свинячі реберця охолодженим соусом. Соус використовуємо як маринад. Залишаємо посудину в прохолодному місці на кілька годин.

6. Розігріваємо духову шафу до 200 градусів, ставимо туди нашу майбутню страву. Реберця будуть готові через 20 хвилин.

За нашим рецептом реберця можна готувати також на мангалі або грилі. Смачного!


Ця страва чудово смакуватиме з соусами які Ви можете замовити в нашому магазині:

Соус Барбекю Оригінальний SANTA MARIA

Соус Барбекю Копчений SANTA MARIA

Соус Барбекю Часниковий SANTA MARIA

Соус Барбекю Чіпотлі SANTA MARIA

Соус Барбекю Віскі Кентуккі SANTA MARIA

Соус Оріджинал BBQ ТМ Руна

Соус Смокі BBQ ТМ Руна


Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!