Корисне про м'ясо

Печеня із яловичини з чорносливом

Інгредієнти:

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля – 3 шт
  • Чорнослив – 150 гр
  • Соняшникова олія – 3 ст. ложки
  • Кориця – 1 ч. ложка
  • Перець (горошком) – 5 шт
  • Сіль – за смаком

Бараняча лопатка на вугіллі

Інгредієнти:


Свинячі ребра в медово-соєвоому соусі

Інгредієнти:


Гороховий суп зі свинячими реберцями

Інгредієнти:


Свинячий ошийок з гарбузом

Інгредієнти:


Свинячий ошийок у цибулевому лушпинні

Інгредієнти:


М’ясний рулет із грибами та кедровими горіхами

Інгредієнти:

  • Свинячий ошийок - 600 г
  • Сушені гриби - 100 г
  • Вершкове масло - 50 г
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Вершки - 250 мл
  • Рослинна олія - ​​2 ст. л.
  • Кедрові горішки - за смаком
  • Сіль і перець - за смаком

Лазанья

Інгредієнти:

  • Фарш - 600 г
  • Соус Болоньєзе - 600 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Пшеничне борошно - 2,5 ст. л.
  • Рослинна олія - ​​2 ст. л.
  • Молоко - 500 г
  • Сухі листи для лазаньї - 10 шт.
  • Твердий сир - 300 г


Корейка в стилі Мілано

Інгредієнти: