Корисне про м'ясо
Категорії
Свинячі ребра в медово-соєвоому соусі
Інгредієнти:
- Ребра свинячі - 500 г
- Мед - 50 г
- Соєвий соус - 50 г
- Апельсин - 1 шт.
- Лимон - 1 шт.
- Сіль і перець - за смаком
Гороховий суп зі свинячими реберцями
Інгредієнти:
- Свинячі ребра - 200 г
- Копченина - 200 г
- Горох - 200 г
- Картопля - 2 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Морква - 1 шт.
- Зелень - на смак
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Сіль та перець - за смаком
Свинячий ошийок з гарбузом
Інгредієнти:
- Свинячий ошийок - 1 кг
- Гарбуз - 2,5 кг
- Рис - 100 г
- Морква - 2 шт.
- Болгарський перець - 0,5 кг
- Консервовані ананаси - 1 банка
- Вершкове масло - 50 г
- Сіль та перець - за смаком
Свинячий ошийок у цибулевому лушпинні
Інгредієнти:
- Свинячий ошийок - 1 кг
- Цибуля - 4 шт.
- Часник - 6 зубчиків
- Лавровий лист - 5 шт.
- Мелений часник - 2 ч. л.
- Сіль, перець і спеції - за смаком
- Оливкова або соняшникова олія для смаження
М’ясний рулет із грибами та кедровими горіхами
Інгредієнти:
- Свинячий ошийок - 600 г
- Сушені гриби - 100 г
- Вершкове масло - 50 г
- Борошно - 1 ст. л.
- Вершки - 250 мл
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Кедрові горішки - за смаком
- Сіль і перець - за смаком
Лазанья
Інгредієнти:
- Фарш - 600 г
- Соус Болоньєзе - 600 г
- Масло вершкове - 50 г
- Пшеничне борошно - 2,5 ст. л.
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Молоко - 500 г
- Сухі листи для лазаньї - 10 шт.
- Твердий сир - 300 г
Корейка в стилі Мілано
Інгредієнти:
- Свиняча корейка на кістці - 4 шт.
- Яйце - 2 шт.
- Сир пармезан - 80 г
- Борошно - 80 г
- Панірувальні сухарі - 80 г
- Помідори черрі - 12 шт.
- Салат - 1 пучок
- Сіль та перець - за смаком
- Олія для смаження
Свинина, нашпигована овочами
Інгредієнти:
- Свиняча лопатка - 500 г
- Морква - 2 шт.
- Корінь петрушки - 1 шт.
- Корінь селери - 1 шт.
- Часник - 5 зубчиків
- Цибуля - 1 шт.
- Томатна паста - 3 ст. л.
- Борошно - 1 ст. л.
- Болгарський перець - 1 шт.
- Бульйон - 1 л
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Спеції, сіль і перець - за смаком