"Літні" баранячі реберця
Поділитися:

"Літні" баранячі реберця

«Летние» бараньи ребрышки.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Готуємо маринад. Видавлюємо сік часнику і подрібнюємо зелень, далі все складаємо у велике широке блюдо або каструлю.

  2. Змішуємо вино та сік граната, і разом зі спеціями виливаємо в наше блюдо

  3. Баранячі ребра обережно розрізаємо на 2-3 ребра, і кладемо в наш маринад.

  4. На великому вогні, смажимо м'ясо близько 15 хвилин, перевертаючи.

Якщо у Вас немає можливості використовувати гранатовий сік, тоді можете замінити його червоним вином. Реберця готові. Подавайте їх з лавашем і соусом. Смачного!


Прекрасним доповненням до цієї страви стануть соуси на основі граната і червоного вина:

Соус Наршараб

Соус натуральний з порічок та соку граната


Статті та рецепти

  • Пікнік удома або на дачі
    Літо – час пікніків! Але що як на природі небезпечно? М`ясторія знає, як гарно та смачно відпочити в будь-яких умовах. Ми розповімо вам, як влаштувати пікнік будь-де – навіть у вашій власній квартирі!
  • «М`ясторія» в кишені: новий застосунок для смартфонів
    Тепер ви зможете замовляти їжу, отримувати бонуси, дізнаватися про новини та брати участь в акціях – і все це в одному застосунку «М`ясторія»! Ми подбали про те, щоб із «М`ясторією» на смартфоні вам було зручно та легко. Завантажте застосунок на смартфон – і ми завжди будемо у вас під рукою.
  • Готова продукція М`ясторії знов у продажу
    Шановні гості! М`ясторія повертає колишній асортимент. Тепер ми готові доставити свіжі готові страви!