"Літні" баранячі реберця
Поділитися:

"Літні" баранячі реберця

«Летние» бараньи ребрышки.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Готуємо маринад. Видавлюємо сік часнику і подрібнюємо зелень, далі все складаємо у велике широке блюдо або каструлю.

  2. Змішуємо вино та сік граната, і разом зі спеціями виливаємо в наше блюдо

  3. Баранячі ребра обережно розрізаємо на 2-3 ребра, і кладемо в наш маринад.

  4. На великому вогні, смажимо м'ясо близько 15 хвилин, перевертаючи.

Якщо у Вас немає можливості використовувати гранатовий сік, тоді можете замінити його червоним вином. Реберця готові. Подавайте їх з лавашем і соусом. Смачного!


Прекрасним доповненням до цієї страви стануть соуси на основі граната і червоного вина:

Соус Наршараб

Соус натуральний з порічок та соку граната


Статті та рецепти

  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!