"Літні" баранячі реберця
Поділитися:

"Літні" баранячі реберця

«Летние» бараньи ребрышки.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Готуємо маринад. Видавлюємо сік часнику і подрібнюємо зелень, далі все складаємо у велике широке блюдо або каструлю.

  2. Змішуємо вино та сік граната, і разом зі спеціями виливаємо в наше блюдо

  3. Баранячі ребра обережно розрізаємо на 2-3 ребра, і кладемо в наш маринад.

  4. На великому вогні, смажимо м'ясо близько 15 хвилин, перевертаючи.

Якщо у Вас немає можливості використовувати гранатовий сік, тоді можете замінити його червоним вином. Реберця готові. Подавайте їх з лавашем і соусом. Смачного!


Прекрасним доповненням до цієї страви стануть соуси на основі граната і червоного вина:

Соус Наршараб

Соус натуральний з порічок та соку граната


Статті та рецепти

  • Ідеальний стейк на сковороді
    Навіть якщо у вас немає духовки та сковорідки-гриль, завжди можна підсмажити стейк на звичайній сковорідці! М`ясторія ділиться простими порадами про те, як приготувати соковитий стейк удома на плиті.
  • Стейк у духовці: поради та переваги
    Стейк із духовки - це легко, смачно та корисно! «М`ясторія» розповідає про приготування стейків у духовці: від підготовки до рецептів та порад.
  • Чат-бот «М`ясторії»: як замовити нашу продукцію в Телеграмі
    У М`ясторії зявився чат-бот - дізнайтесь, як замовити доставку в Телеграмі!