Поділитися:
"Літні" баранячі реберця
Інгредієнти:
- Реберця баранячі - 1,5 кг
- Сухе біле вино - 300 мл
- Сік граната - 50 мл
- Зелень - 1 пучок
- Часник - за смаком
- Спеції - за смаком
Приготування:
-
Готуємо маринад. Видавлюємо сік часнику і подрібнюємо зелень, далі все складаємо у велике широке блюдо або каструлю.
-
Змішуємо вино та сік граната, і разом зі спеціями виливаємо в наше блюдо
-
Баранячі ребра обережно розрізаємо на 2-3 ребра, і кладемо в наш маринад.
-
На великому вогні, смажимо м'ясо близько 15 хвилин, перевертаючи.
Якщо у Вас немає можливості використовувати гранатовий сік, тоді можете замінити його червоним вином. Реберця готові. Подавайте їх з лавашем і соусом. Смачного!
Прекрасним доповненням до цієї страви стануть соуси на основі граната і червоного вина:
Соус натуральний з порічок та соку граната