Антрекот по-бретонськи
Поділитися:

Антрекот по-бретонськи

Антрекот по-бретонски.jpg

Інгредієнти:

  • Яловичина – 600 гр
  • Вершкове масло – 60 гр
  • Оливкова олія – 1 ст. ложка
  • Зелень – за смаком
  • Сіль і перець – за смаком

Приготування: 

1. М'ясо промити і нарізати пластинами середньої товщини, близько 2,5 сантиметрів. 

2. Відбити через кухонну поліетиленову плівку. 

3. Кожен підготовлений напівфабрикат антрекота обтерти сіллю, перцем і оливковою олією. Залишити "відпочити" на 30 хвилин. 

4. На гарячу пательню викласти відбиті шматки м'яса і просмажити з кожного боку. Обов'язково повинна утворитися рум'яна скоринка, на кожному шматку яловичини. Не пересмажувати, м'ясо має бути всередині сирим. Оскільки його ще чекає термообробка на водяній бані. 

5. Вершкове масло нарізати кубиками, вмішати в нього зелень (лук і петрушку) і додати щіпку перцю. Повинна вийти вершкова маса зеленого кольору. 

6. На дні керамічного посуду (посуд має бути відповідний для водяної бані) розтерти вершкове масло із зеленню. На нього викласти антрекот. Накрити тарілкою або кришкою. Поставити на водяну баню на 7 хвилин. 


Подача антрекота по-бретонски здійснюється з картоплею пюре. Суто англійську страву можна приготувати на нашій кухні, із наших продуктів. Головне із гарним настроєм. Смачного!

Антрекот відмінно поєднується з томатними соусами:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Український Кетча ТМ Руна

Статті та рецепти

  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!