Антрекот по-бретонськи
Поділитися:

Антрекот по-бретонськи

Антрекот по-бретонски.jpg

Інгредієнти:

  • Яловичина – 600 гр
  • Вершкове масло – 60 гр
  • Оливкова олія – 1 ст. ложка
  • Зелень – за смаком
  • Сіль і перець – за смаком

Приготування: 

1. М'ясо промити і нарізати пластинами середньої товщини, близько 2,5 сантиметрів. 

2. Відбити через кухонну поліетиленову плівку. 

3. Кожен підготовлений напівфабрикат антрекота обтерти сіллю, перцем і оливковою олією. Залишити "відпочити" на 30 хвилин. 

4. На гарячу пательню викласти відбиті шматки м'яса і просмажити з кожного боку. Обов'язково повинна утворитися рум'яна скоринка, на кожному шматку яловичини. Не пересмажувати, м'ясо має бути всередині сирим. Оскільки його ще чекає термообробка на водяній бані. 

5. Вершкове масло нарізати кубиками, вмішати в нього зелень (лук і петрушку) і додати щіпку перцю. Повинна вийти вершкова маса зеленого кольору. 

6. На дні керамічного посуду (посуд має бути відповідний для водяної бані) розтерти вершкове масло із зеленню. На нього викласти антрекот. Накрити тарілкою або кришкою. Поставити на водяну баню на 7 хвилин. 


Подача антрекота по-бретонски здійснюється з картоплею пюре. Суто англійську страву можна приготувати на нашій кухні, із наших продуктів. Головне із гарним настроєм. Смачного!

Антрекот відмінно поєднується з томатними соусами:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Український Кетча ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.