Антрекот по-бретонськи
Поділитися:

Антрекот по-бретонськи

Антрекот по-бретонски.jpg

Інгредієнти:

  • Яловичина – 600 гр
  • Вершкове масло – 60 гр
  • Оливкова олія – 1 ст. ложка
  • Зелень – за смаком
  • Сіль і перець – за смаком

Приготування: 

1. М'ясо промити і нарізати пластинами середньої товщини, близько 2,5 сантиметрів. 

2. Відбити через кухонну поліетиленову плівку. 

3. Кожен підготовлений напівфабрикат антрекота обтерти сіллю, перцем і оливковою олією. Залишити "відпочити" на 30 хвилин. 

4. На гарячу пательню викласти відбиті шматки м'яса і просмажити з кожного боку. Обов'язково повинна утворитися рум'яна скоринка, на кожному шматку яловичини. Не пересмажувати, м'ясо має бути всередині сирим. Оскільки його ще чекає термообробка на водяній бані. 

5. Вершкове масло нарізати кубиками, вмішати в нього зелень (лук і петрушку) і додати щіпку перцю. Повинна вийти вершкова маса зеленого кольору. 

6. На дні керамічного посуду (посуд має бути відповідний для водяної бані) розтерти вершкове масло із зеленню. На нього викласти антрекот. Накрити тарілкою або кришкою. Поставити на водяну баню на 7 хвилин. 


Подача антрекота по-бретонски здійснюється з картоплею пюре. Суто англійську страву можна приготувати на нашій кухні, із наших продуктів. Головне із гарним настроєм. Смачного!

Антрекот відмінно поєднується з томатними соусами:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Український Кетча ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.