Котлети з баранини
Поділитися:

Котлети з баранини

Котлеты из баранины.jpg

Інгредієнти:


Приготування:

1. Готуємо котлетний фарш, посудину для фаршу беріть більшого розміру, щоб зручно було перемішувати інгредієнти.

2. М'ясо миємо й обсушуємо. Подрібнюємо м'ясорубкою баранину, картоплю, перець, помідори, зелень і обсмажену цибулю. Додаємо сіль і мелений перець. Також додаємо 50 мілілітрів води для соковитості котлет. Перемішуємо.

3. Смажити котлети будемо на пательні з антипригарним покриттям. На пательню наливаємо невелику кількість олії (підливати яку ми будемо в міру її необхідності) і залишаємо розігріватися.

4. Приготуємо яєчний кляр. Для цього збиваємо яйця виделкою з дрібкою солі і перцю.

5. Починаємо формувати котлети. Вже сформовані котлети обвалюємо спочатку в борошні, потім в клярі і в панірувальних сухарях. Таке котлетне «обмундирування» допоможе зберегти всю соковитість всередині. Порада: формувати котлети краще мокрими руками, поставте поруч миску з водою і скибкою лимона і умочуйте туди руки.

6. Готуємо гарнір: моркву очищаємо, миємо та нарізаємо кільцями завтовшки 0,5 см, цибулю нарізаємо півкільцями тієї ж товщини - обсмажуємо на пательні. Потім до цибулі та моркви додаємо горошок і кукурудзу, солимо, перчимо - і готово.


На велике блюдо викладаємо гарнір, а зверху котлети. Можна прикрасити гілочками зелені і кунжутним насінням. Смачного!


Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!