Котлети з баранини
Поділитися:

Котлети з баранини

Котлеты из баранины.jpg

Інгредієнти:


Приготування:

1. Готуємо котлетний фарш, посудину для фаршу беріть більшого розміру, щоб зручно було перемішувати інгредієнти.

2. М'ясо миємо й обсушуємо. Подрібнюємо м'ясорубкою баранину, картоплю, перець, помідори, зелень і обсмажену цибулю. Додаємо сіль і мелений перець. Також додаємо 50 мілілітрів води для соковитості котлет. Перемішуємо.

3. Смажити котлети будемо на пательні з антипригарним покриттям. На пательню наливаємо невелику кількість олії (підливати яку ми будемо в міру її необхідності) і залишаємо розігріватися.

4. Приготуємо яєчний кляр. Для цього збиваємо яйця виделкою з дрібкою солі і перцю.

5. Починаємо формувати котлети. Вже сформовані котлети обвалюємо спочатку в борошні, потім в клярі і в панірувальних сухарях. Таке котлетне «обмундирування» допоможе зберегти всю соковитість всередині. Порада: формувати котлети краще мокрими руками, поставте поруч миску з водою і скибкою лимона і умочуйте туди руки.

6. Готуємо гарнір: моркву очищаємо, миємо та нарізаємо кільцями завтовшки 0,5 см, цибулю нарізаємо півкільцями тієї ж товщини - обсмажуємо на пательні. Потім до цибулі та моркви додаємо горошок і кукурудзу, солимо, перчимо - і готово.


На велике блюдо викладаємо гарнір, а зверху котлети. Можна прикрасити гілочками зелені і кунжутним насінням. Смачного!


Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.