М'ясо по-японськи
Поділитися:

М'ясо по-японськи

Мясо по-японски.jpg

Інгредієнти:


Приготування: 

М'ясо заздалегідь замаринувати. За нашим рецептом необхідно на ніч помістити цілісний шматок яловичини в літр мінеральної води. 

1. Після маринування, нарізувати м'ясо вздовж скибочками по 4 сантиметри завдовжки. 

2. Капусту нашаткувати тонкими смужками і добре віджати. Капусту трохи змастити соєвим соусом. Це надасть їй м'якості. 

3. На розжарену пательню викласти м'ясо і відразу вилити весь соєвий соус. Тушкувати м'ясо до кипіння соусу, потім додати рослинну або оливкову олію. 

4. Лук нарізувати півкільцями. Болгарський перець нарізувати смужками по всій довжині. Форма цибулю і перцю має бути схожа на форму нарізаної капусти. 

5. Цибулю додати до м'яса. Смажити 10 хвилин.

6. Додати кунжут. Страву під час смаження необхідно постійно помішувати. Оскільки, готується вона на сильному вогні. 

7. Викласти на пательню солодкий болгарський перець. 

8. Через 10 хвилин з'єднати м'ясо з капустою на пательні. Смажити 20 хвилин. Капуста має бути повністю готова, тільки тоді можна вимкнути вогонь. М'ясо по-японськи солі не потребує. Оскільки, соєвий соус повністю замінює її. Блюдо виходить пікантним, смачним і приголомшливо колоритним. 

Смачного! 



Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!