М'ясо по-японськи
Поділитися:

М'ясо по-японськи

Мясо по-японски.jpg

Інгредієнти:


Приготування: 

М'ясо заздалегідь замаринувати. За нашим рецептом необхідно на ніч помістити цілісний шматок яловичини в літр мінеральної води. 

1. Після маринування, нарізувати м'ясо вздовж скибочками по 4 сантиметри завдовжки. 

2. Капусту нашаткувати тонкими смужками і добре віджати. Капусту трохи змастити соєвим соусом. Це надасть їй м'якості. 

3. На розжарену пательню викласти м'ясо і відразу вилити весь соєвий соус. Тушкувати м'ясо до кипіння соусу, потім додати рослинну або оливкову олію. 

4. Лук нарізувати півкільцями. Болгарський перець нарізувати смужками по всій довжині. Форма цибулю і перцю має бути схожа на форму нарізаної капусти. 

5. Цибулю додати до м'яса. Смажити 10 хвилин.

6. Додати кунжут. Страву під час смаження необхідно постійно помішувати. Оскільки, готується вона на сильному вогні. 

7. Викласти на пательню солодкий болгарський перець. 

8. Через 10 хвилин з'єднати м'ясо з капустою на пательні. Смажити 20 хвилин. Капуста має бути повністю готова, тільки тоді можна вимкнути вогонь. М'ясо по-японськи солі не потребує. Оскільки, соєвий соус повністю замінює її. Блюдо виходить пікантним, смачним і приголомшливо колоритним. 

Смачного! 



Статті та рецепти

  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!
  • Майстерня смаку: як приготувати справжні равіолі
    Якщо ви колись були в Італії і не спробували равіолі — вважайте, що ви не були в Італії. Але вирушити в гастрономічну подорож можна навіть на домашній кухні, спробувавши класичний рецепт італійських равіолі.