Яловичі ребра в духовці
Інгредієнти:
- Яловичі ребра – 2 кг
- Соус барбекю – 0,5 склянки
- Орегано сушений – 2 ч. ложки
- Тим'ян сушений – 1 ст. ложка
- Перець чилі мелений – 1 ст. ложка
- Часниковий порошок – 1 ст. ложка
- Кмин мелений – 1 ст. ложка
- Рослинна олія – 1 ст. ложка
- Сіль -1 ч. ложка
Приготування:
1. У керамічній посудині перемішати спеції орегано, чебрець, гострий перець чилі, мелений кмин, часниковий порошок і сіль. Вийде одна єдина приправа для наших ребер.
2. Ребра нарізувати окремими персональними порціями. Отриманою сумішшю спецій змастити кожне яловиче ребро. Ребра повинні повністю покриватися спеціями. За бажанням, можна кожен шматок змастити невеликою кількістю олії. Це дозволить спеціям більш щільно "приклеїтися" до м'яса.
3. Підготувати деко. Викласти фольгу і змастити її олією. Викласти приправлені ребра на деко і випікати в духовці 1 годину. Духовка вже має бути розігріта до температури 180º. Ребра випікаються відкрито, без покриву.
4. Після вказаного часу, змастити ребра соусом барбекю і відправити до духовки ще на 30 хвилин. Через півгодини страва готова!
Вишуканість страви за цим рецептом полягає в ансамблі спецій. Смачного!
Також окрім класичного соусу Барбекю, пропонуємо варіанти для гурманів:
Соус Барбекю оригінальний SANTA MARIA
Соус Барбекю копчений SANTA MARIA
Соус Барбекю Часниковий SANTA MARIA
Соус Барбекю Чіпотле SANTA MARIA
Соус Барбекю віскі Кентуккі SANTA MARIA