Печеня із яловичини з чорносливом
Поділитися:

Печеня із яловичини з чорносливом

Жаркое из говядины с черносливом.jpg


Інгредієнти:

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля – 3 шт
  • Чорнослив – 150 гр
  • Соняшникова олія – 3 ст. ложки
  • Кориця – 1 ч. ложка
  • Перець (горошком) – 5 шт
  • Сіль – за смаком

Приготування: 

1. Чорнослив заздалегідь необхідно замочити, орієнтовно на 10 хвилин. Потім його добре віджати і розрізати на четвертинки. 

2. Порізати цибулю півкільцями і обсмажити на пательні з олією 5 хвилин. Пательня має бути придатною для тушкування – глибокою, з товстим дном.

3. М'ясо помити, очистити від забруднень, прожилків і сухожиль. Порізати на шматки по 4 сантиметри. Додати м'ясо на пательню, де підсмажилася цибуля. Додати сіль і горошини перцю. Яловича лопатка має тушкується на повільному вогні 15 хвилин. 

4. Додати чорнослив. Добре перемішати суміш і потім посипати корицею. Налити воду, аби вона покрила всі інгредієнти, і готувати ще 40 хвилин. 

Смачного! 

Статті та рецепти

  • Бургери, що мікрохвилюють – революційна новинка від «М`ясторія»
    «М`ясторія» не перестає дивувати. Представляємо лінійку бургерів, що мікрохвилюють. Смачно, швидко, а головне легко – ось як можна описати ці страви! Завдяки спеціальній технології паковання булочка залишається пухкою, а м`ясо смакує так, ніби його щойно зняли з вогню.
  • Новорічне передзамовлення від «М`ясторія»
    Передзамовлення – це зручно, швидко та продумано до дрібниць. Великий вибір страв від салатів до основних страв і навіть подарункових наборів зробить будь-яке свято незабутнім. З новорічним передзамовленням від «М`ясторія» ви можете відкинути турботи та насолоджуватись приємними моментами з близькими.
  • Новинки від «М`ясторія»: лінійка easy-to-cook
    «М`ясторія» презентує лінійку готових страв — easy-to-cook! Відбірні інгредієнти, авторські рецепти, збалансовані смаки. Easy-to-cook! — це ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час і бажає готувати ресторанні страви вдома за лічені хвилини!