Поділитися:
Печеня із яловичини з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування:
1. Чорнослив заздалегідь необхідно замочити, орієнтовно на 10 хвилин. Потім його добре віджати і розрізати на четвертинки.
2. Порізати цибулю півкільцями і обсмажити на пательні з олією 5 хвилин. Пательня має бути придатною для тушкування – глибокою, з товстим дном.
3. М'ясо помити, очистити від забруднень, прожилків і сухожиль. Порізати на шматки по 4 сантиметри. Додати м'ясо на пательню, де підсмажилася цибуля. Додати сіль і горошини перцю. Яловича лопатка має тушкується на повільному вогні 15 хвилин.
4. Додати чорнослив. Добре перемішати суміш і потім посипати корицею. Налити воду, аби вона покрила всі інгредієнти, і готувати ще 40 хвилин.
Смачного!