Корисне про м'ясо

Котлети з баранини

Інгредієнти:


Бараняча нога на крутиві

Інгредієнти:


Яловичі ребра в духовці

Інгредієнти:

  • Яловичі ребра – 2 кг
  • Соус барбекю – 0,5 склянки
  • Орегано сушений – 2 ч. ложки
  • Тим'ян сушений – 1 ст. ложка
  • Перець чилі мелений – 1 ст. ложка
  • Часниковий порошок – 1 ст. ложка
  • Кмин мелений – 1 ст. ложка
  • Рослинна олія – 1 ст. ложка
  • Сіль -1 ч. ложка


Антрекот класичний
Інгредієнти:

  • Яловичина – 700 гр
  • Цибуля – 2 шт
  • Рослинна олія – 3 ст. ложки
  • Борошно – 2 ст. ложки
  • Сіль та перець – за смаком
  • Вино (десертне) – 150 гр

Антрекот по-бретонськи

Інгредієнти:


М'ясо по-японськи

Інгредієнти:


Яловича лопатка у духовці

Інгредієнти:


Печеня із яловичини з чорносливом

Інгредієнти:

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля – 3 шт
  • Чорнослив – 150 гр
  • Соняшникова олія – 3 ст. ложки
  • Кориця – 1 ч. ложка
  • Перець (горошком) – 5 шт
  • Сіль – за смаком

Бараняча лопатка на вугіллі

Інгредієнти: