Азу по-татарськи
Поділитися:

Азу по-татарськи

Азу по-татарски.png

Інгредієнти:

  •  Яловичина – 600 гр
  •  Вершкове масло – 60 гр
  •  Огірки солоні – 2 шт
  •  Томатна паста – 2 ст.  ложки
  •  Картопля – 4 шт
  •  Цибуля – 4 шт
  •  Часник – 2 зубчики
  •  Бульйон – 200 мл
  •  Зелень петрушки – 1 пучок
  •  Лавровий листок – за смаком
  •  Сіль і перець – за смаком
Приготування:

1. Яловичину промити і нарізати тонкими смужками, брусочками.  Довжина кожної смужки має бути до 4 сантиметрів.

 2. Цибулю нарізати великими кубиками. Бажано взяти велику, червону кримську цибулю.  Вона смачніше і колоритніше.

 3. Вершкове масло помістити в казан і поставити посуд на вогонь.  Через 2 хвилини викласти м'ясо і цибулю. Обсмажувати 15 хвилин.

 4. Томатну пасту розбавити  2 столовими ложками води, перемішати, вилити в казан.  Часник подрібнити і додати до м'яса. Тушкувати м'ясо з овочами 20 хвилин під кришкою.  Можна так само додати моркву для овочевого асорті.

 5. Картоплю почистити і порізати великими шматочками.  Розігріти окрему пательню, змастити олією. Обсмажити картопля 15 хвилин.  Викласти в окремий посуд.

 6. Потім окремо від всього обсмажити солоні огірки.  Їх необхідно порізати дрібною соломкою. Смаження огірків триватиме 10 хвилин.  Додати їх в казан до м'яса.

 7. За огірками додати смажену картоплю.

 8. Посолити. Поперчити. Додати лавровий листок. Перемішати всі інгредієнти.

 9. Вилити склянку бульйону і тушкувати 20-30 хвилин до повної готовності.

Страву прикрасити петрушкою, або будь-якою іншою свіжою зеленню. Смачного!

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.