Азу по-татарськи
Поділитися:

Азу по-татарськи

Азу по-татарски.png

Інгредієнти:

  •  Яловичина – 600 гр
  •  Вершкове масло – 60 гр
  •  Огірки солоні – 2 шт
  •  Томатна паста – 2 ст.  ложки
  •  Картопля – 4 шт
  •  Цибуля – 4 шт
  •  Часник – 2 зубчики
  •  Бульйон – 200 мл
  •  Зелень петрушки – 1 пучок
  •  Лавровий листок – за смаком
  •  Сіль і перець – за смаком
Приготування:

1. Яловичину промити і нарізати тонкими смужками, брусочками.  Довжина кожної смужки має бути до 4 сантиметрів.

 2. Цибулю нарізати великими кубиками. Бажано взяти велику, червону кримську цибулю.  Вона смачніше і колоритніше.

 3. Вершкове масло помістити в казан і поставити посуд на вогонь.  Через 2 хвилини викласти м'ясо і цибулю. Обсмажувати 15 хвилин.

 4. Томатну пасту розбавити  2 столовими ложками води, перемішати, вилити в казан.  Часник подрібнити і додати до м'яса. Тушкувати м'ясо з овочами 20 хвилин під кришкою.  Можна так само додати моркву для овочевого асорті.

 5. Картоплю почистити і порізати великими шматочками.  Розігріти окрему пательню, змастити олією. Обсмажити картопля 15 хвилин.  Викласти в окремий посуд.

 6. Потім окремо від всього обсмажити солоні огірки.  Їх необхідно порізати дрібною соломкою. Смаження огірків триватиме 10 хвилин.  Додати їх в казан до м'яса.

 7. За огірками додати смажену картоплю.

 8. Посолити. Поперчити. Додати лавровий листок. Перемішати всі інгредієнти.

 9. Вилити склянку бульйону і тушкувати 20-30 хвилин до повної готовності.

Страву прикрасити петрушкою, або будь-якою іншою свіжою зеленню. Смачного!

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!