Медальйони зі свинини
Поділитися:

Медальйони зі свинини

Медальоны из свинины.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу вирізку промиваємо та очищаємо від сухожиль. Якщо вирізка, яку Ви вибрали товста (більше ніж 5 см), розріжте її в поперек на дві частини. Вирізка повинна бути охолодженою, це створить ефект пружності.

2. Бекон нарізаємо тонкими довгими пластинками. Бажано його попередньо заморозити. Тоді нарізати його тонко не складе у Вас труднощів.

3. Вирізку обережно загортаємо по всій довжині в пластини з бекону. Шматочки бекону повинні ретельно покривати всю поверхню свинячої вирізки.

4. Готову ковбаску розрізаємо гострим ножем на кільця по 3 сантиметри.

5. У разі, якщо бекон відділяється від вирізки, змастіть його поверхню краплею олії і зафіксуйте зубочистками.

6. Кожен медальйон солимо та перчимо.

7. Викладаємо всі медальйони на пательню і обсмажуємо до повної готовності.

Свинячі медальйони відмінно поєднуються з грибами, свіжими салатами або овочами. Смачного!


До медальйонів зі свинини підходять практично будь-які соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний гірчично-медовий

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.