Медальйони зі свинини
Інгредієнти:
- Свиняча вирізка - 600 гр
- Бекон - 200 гр
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
- Сіль і перець - за смаком
Приготування:
1. Свинячу вирізку промиваємо та очищаємо від сухожиль. Якщо вирізка, яку Ви вибрали товста (більше ніж 5 см), розріжте її в поперек на дві частини. Вирізка повинна бути охолодженою, це створить ефект пружності.
2. Бекон нарізаємо тонкими довгими пластинками. Бажано його попередньо заморозити. Тоді нарізати його тонко не складе у Вас труднощів.
3. Вирізку обережно загортаємо по всій довжині в пластини з бекону. Шматочки бекону повинні ретельно покривати всю поверхню свинячої вирізки.
4. Готову ковбаску розрізаємо гострим ножем на кільця по 3 сантиметри.
5. У разі, якщо бекон відділяється від вирізки, змастіть його поверхню краплею олії і зафіксуйте зубочистками.
6. Кожен медальйон солимо та перчимо.
7. Викладаємо всі медальйони на пательню і обсмажуємо до повної готовності.
Свинячі медальйони відмінно поєднуються з грибами, свіжими салатами або овочами. Смачного!
До медальйонів зі свинини підходять практично будь-які соуси:
Соус Гострий томат ТМ Вогняр
Соус натуральний з порічок і соку граната
Соус натуральний гірчично-медовий