Медальйони зі свинини
Поділитися:

Медальйони зі свинини

Медальоны из свинины.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу вирізку промиваємо та очищаємо від сухожиль. Якщо вирізка, яку Ви вибрали товста (більше ніж 5 см), розріжте її в поперек на дві частини. Вирізка повинна бути охолодженою, це створить ефект пружності.

2. Бекон нарізаємо тонкими довгими пластинками. Бажано його попередньо заморозити. Тоді нарізати його тонко не складе у Вас труднощів.

3. Вирізку обережно загортаємо по всій довжині в пластини з бекону. Шматочки бекону повинні ретельно покривати всю поверхню свинячої вирізки.

4. Готову ковбаску розрізаємо гострим ножем на кільця по 3 сантиметри.

5. У разі, якщо бекон відділяється від вирізки, змастіть його поверхню краплею олії і зафіксуйте зубочистками.

6. Кожен медальйон солимо та перчимо.

7. Викладаємо всі медальйони на пательню і обсмажуємо до повної готовності.

Свинячі медальйони відмінно поєднуються з грибами, свіжими салатами або овочами. Смачного!


До медальйонів зі свинини підходять практично будь-які соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний гірчично-медовий

Статті та рецепти

  • Новинки від «М`ясторія»: лінійка easy-to-cook
    «М`ясторія» презентує лінійку готових страв — easy-to-cook! Відбірні інгредієнти, авторські рецепти, збалансовані смаки. Easy-to-cook! — це ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час і бажає готувати ресторанні страви вдома за лічені хвилини!
  • Нове відкриття: Meat Bar від «М`ясторія»
    Зустрічайте ще одне смачне місце, де можна скуштувати бургери, шаурму, м`ясні страви, набори для компаній та стейки. Заклад розташувався на фуд-корті ТРЦ Piramida.
  • Національний кешбек в «М`ясторія»
    «М`ясторія» долучається до національного кешбеку! Тепер підтримувати українських виробників і купувати улюблені товари стало ще зручніше та вигідніше. Обирайте найпопулярніші страви в «М`ясторія» і отримуйте кешбек 10% з кожної покупки!