Медальйони зі свинини
Поділитися:

Медальйони зі свинини

Медальоны из свинины.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу вирізку промиваємо та очищаємо від сухожиль. Якщо вирізка, яку Ви вибрали товста (більше ніж 5 см), розріжте її в поперек на дві частини. Вирізка повинна бути охолодженою, це створить ефект пружності.

2. Бекон нарізаємо тонкими довгими пластинками. Бажано його попередньо заморозити. Тоді нарізати його тонко не складе у Вас труднощів.

3. Вирізку обережно загортаємо по всій довжині в пластини з бекону. Шматочки бекону повинні ретельно покривати всю поверхню свинячої вирізки.

4. Готову ковбаску розрізаємо гострим ножем на кільця по 3 сантиметри.

5. У разі, якщо бекон відділяється від вирізки, змастіть його поверхню краплею олії і зафіксуйте зубочистками.

6. Кожен медальйон солимо та перчимо.

7. Викладаємо всі медальйони на пательню і обсмажуємо до повної готовності.

Свинячі медальйони відмінно поєднуються з грибами, свіжими салатами або овочами. Смачного!


До медальйонів зі свинини підходять практично будь-які соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний гірчично-медовий

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!