Яловичина «Орлофф»
Поділитися:

Яловичина «Орлофф»

Говядина «Орлофф».jpg

Інгредієнти:

  •  Яловичина – 800 гр
  •  Гриби – 400 гр
  •  Оливкова олія – ​​2 ст
  •  Масло вершкове – 50 гр
  •  Цибуля – 1 шт
  •  Борошно – 1 ст.  ложка
  •  Молоко – 250 мл
  •  Яйця – 2 шт
  •  Мускатний горіх – 1 щіпка
  •  Сіль і перець – за смаком

Приготування:

  1.  М'ясо помити і просушити.  Зв'язати ниткою для того, щоб вийшов цілісний шматок.  Помазати оливковою олією. Відправити у духовку і запікати при температурі 200º півтори години.

  2.  Печериці дрібно нарізати і підсмажити на вершковому маслі 10 хвилин.  Потім гриби просушити, виклавши їх на паперовий рушник.

  3.  На пательні довести до кипіння молоко, додати до нього вершкове масло і борошно. Постійно помішувати, для того, щоб не утворилися борошняні грудочки.  Готувати до загустіння і утворення однорідної маси.

  4.  Перелити соус в окрему ємність.

  5.  Дрібно порізати цибулю і додати до соусу.  Щедро посолити, додати перцю і мускатного горіха.  Відкласти 3 столові ложки соусу окремо.

  6. У яєць відокремити білки від жовтків.  Змішати жовтки з більшою частиною соусу.  До них додати гриби.

  7.  Білки збити в піну вінчиком (піна повинна вийти не міцна).  І додати 3 столові ложки соусу, які раніше відокремили від основного соусу.

  8.  Дістати м'ясо з духовки.  Зняти з нього нитку.

  9. Сік від м'яса влити в білкову масу і добре перемішати.

  10. М'ясо надрізати шматками поперек волокон, але не до кінця. Основа повинна бути цілісною.  Ширина кожного надрізаного шматка 2 сантиметри. У кожен надріз вкласти соус з грибами.

  11. Після цього знову зв'язати м'ясо ниткою.  В'язати потрібно так, щоб м'ясо не розпалося по довжині.

  12. Деко або форму для запікання змастити оливковою олією.  Викласти на нього м'ясо і щедро полити білкової масою. Випікати в духовці недовго, хвилин 15.

Яловичина «Орлофф» –  чудова святкова страва.  Слугуватиме гарною прикрасою будь-якого застілля.  

Смачного!



Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.