Яловичина «Орлофф»

Говядина «Орлофф».jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1.  М'ясо помити і просушити.  Зв'язати ниткою для того, щоб вийшов цілісний шматок.  Помазати оливковою олією. Відправити у духовку і запікати при температурі 200º півтори години.

  2.  Печериці дрібно нарізати і підсмажити на вершковому маслі 10 хвилин.  Потім гриби просушити, виклавши їх на паперовий рушник.

  3.  На пательні довести до кипіння молоко, додати до нього вершкове масло і борошно. Постійно помішувати, для того, щоб не утворилися борошняні грудочки.  Готувати до загустіння і утворення однорідної маси.

  4.  Перелити соус в окрему ємність.

  5.  Дрібно порізати цибулю і додати до соусу.  Щедро посолити, додати перцю і мускатного горіха.  Відкласти 3 столові ложки соусу окремо.

  6. У яєць відокремити білки від жовтків.  Змішати жовтки з більшою частиною соусу.  До них додати гриби.

  7.  Білки збити в піну вінчиком (піна повинна вийти не міцна).  І додати 3 столові ложки соусу, які раніше відокремили від основного соусу.

  8.  Дістати м'ясо з духовки.  Зняти з нього нитку.

  9. Сік від м'яса влити в білкову масу і добре перемішати.

  10. М'ясо надрізати шматками поперек волокон, але не до кінця. Основа повинна бути цілісною.  Ширина кожного надрізаного шматка 2 сантиметри. У кожен надріз вкласти соус з грибами.

  11. Після цього знову зв'язати м'ясо ниткою.  В'язати потрібно так, щоб м'ясо не розпалося по довжині.

  12. Деко або форму для запікання змастити оливковою олією.  Викласти на нього м'ясо і щедро полити білкової масою. Випікати в духовці недовго, хвилин 15.

Яловичина «Орлофф» –  чудова святкова страва.  Слугуватиме гарною прикрасою будь-якого застілля.  

Смачного!



Також рекомендуємо: