Свиняче саше
Поділитися:

Свиняче саше

Свиные саше.jpg

Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка - 500 гр
  • Картопля - 5 шт
  • Цибуля - 1 шт
  • Гриби - 300 гр
  • Майонез - 1 ст. ложка
  • Кетчуп - 4 ст. ложки
  • Гірчиця - 1 ст. ложка
  • Сіль і перець - за смаком
Приготування:

1. Очищаємо картоплю від шкірки. Відварюємо її до повної готовності та розминаємо до консистенції пюре. Гриби знадобляться для нашої страви заморожені або свіжі. Їх необхідно обсмажити разом з дрібно нарізаною цибулею.

2. Свиняча вирізка повинна бути трохи підморожена. Щоб зручніше було нарізати на великі пластини як на відбивні. М'ясо нарізаємо та відбиваємо. Натираємо сіллю та перцем.

3. З картопляного пюре робимо невеликі коржики розміром з долоню. Всередину кожного кладемо грибну начинку. Формуємо з них картопляні кульки. Повинні вийти картопляні котлети.

4. У приготоване м'ясо кладемо картопляний коржик і обмотуємо ниткою.

5. Для приготування соусу, в якому запікаються саше, змішуємо майонез, гірчицю і кетчуп.

6. Готові обв'язані свинячі грудочки викладаємо на деко і поливаємо соусом.

7. Випікаємо свинячі саше в духовці одну годину при температурі 180º.

Чудовим доповненням до свинячих саше будуть різні соуси. Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний з шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчично-медовий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!