Свиняче саше
Поділитися:

Свиняче саше

Свиные саше.jpg

Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка - 500 гр
  • Картопля - 5 шт
  • Цибуля - 1 шт
  • Гриби - 300 гр
  • Майонез - 1 ст. ложка
  • Кетчуп - 4 ст. ложки
  • Гірчиця - 1 ст. ложка
  • Сіль і перець - за смаком
Приготування:

1. Очищаємо картоплю від шкірки. Відварюємо її до повної готовності та розминаємо до консистенції пюре. Гриби знадобляться для нашої страви заморожені або свіжі. Їх необхідно обсмажити разом з дрібно нарізаною цибулею.

2. Свиняча вирізка повинна бути трохи підморожена. Щоб зручніше було нарізати на великі пластини як на відбивні. М'ясо нарізаємо та відбиваємо. Натираємо сіллю та перцем.

3. З картопляного пюре робимо невеликі коржики розміром з долоню. Всередину кожного кладемо грибну начинку. Формуємо з них картопляні кульки. Повинні вийти картопляні котлети.

4. У приготоване м'ясо кладемо картопляний коржик і обмотуємо ниткою.

5. Для приготування соусу, в якому запікаються саше, змішуємо майонез, гірчицю і кетчуп.

6. Готові обв'язані свинячі грудочки викладаємо на деко і поливаємо соусом.

7. Випікаємо свинячі саше в духовці одну годину при температурі 180º.

Чудовим доповненням до свинячих саше будуть різні соуси. Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний з шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчично-медовий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.