Свинина з овочами, тушкована з вершками
Поділитися:

Свинина з овочами, тушкована з вершками

Інгредієнти:

  • Свинина (вирізка) - 400 гр
  • Гриби печериці - 300 гр
  • Перець болгарський - 2 шт
  • Помідори - 2 шт
  • Вершки - 150 мл
  • Оливкова олія - ​​100 мл
  • Сіль і перець - за смаком

Приготування:

  1. Промиваємо цілий шматок м'яса. Нарізаємо на кубики по 1-2 см.

  2. Беремо невелику каструлю, наливаємо в неї половину вищезазначеного оливкового масла (50 мл).

  3. Кладемо в каструлю нарізані шматки свинячої вирізки. Додаємо сіль і перець. Обсмажуємо на середньому вогні приблизно 15 хвилин.

  4. Нарізаємо гриби печериці смужками, щоб було видно гриб в розрізі. Так само нарізаємо помідори кубиками, а болгарський перець - поздовжніми смужками.

  5. Овочі і гриби додаємо в каструлю, де смажиться м'ясо. Додаємо другу половину оливкової олії. Добре розмішуємо всі інгредієнти і смажимо 5 хвилин.

  6. Потім додаємо вершки. Попередньо їх необхідно розвести в склянці води. Води не шкодуйте, вона повинна буде википіти. Вершки можна замінити сметаною.

  7. Тушкуємо м'ясо з вершками додатково 20 хвилин.

  8. Готовність страви визначається станом м'яса. Свинина повинна розваритися, але тримати форму.

Смачна і невибагливе страва. Свинина з овочами зробить будь-яку вечерю святковою. Смачного!



Статті та рецепти

  • Як зберігати охолоджене м`ясо вдома: безпека, терміни, заморозка
    Правильне зберігання м`яса – це запорука його безпеки, смаку й поживної цінності. Більшість людей, навіть купуючи якісне охолоджене м`ясо, припускаються елементарних помилок під час зберігання. У цій статті розповідаємо, як зберігати охолоджене м`ясо, щоб воно залишалося свіжим, безпечним і смачним.
  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!