Свинина з овочами, тушкована з вершками
Поділитися:

Свинина з овочами, тушкована з вершками

Свинина с овощами, тушеная со сливками.jpg

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Промиваємо цілий шматок м'яса. Нарізаємо на кубики по 1-2 см.

  2. Беремо невелику каструлю, наливаємо в неї половину вищезазначеного оливкового масла (50 мл).

  3. Кладемо в каструлю нарізані шматки свинячої вирізки. Додаємо сіль і перець. Обсмажуємо на середньому вогні приблизно 15 хвилин.

  4. Нарізаємо гриби печериці смужками, щоб було видно гриб в розрізі. Так само нарізаємо помідори кубиками, а болгарський перець - поздовжніми смужками.

  5. Овочі і гриби додаємо в каструлю, де смажиться м'ясо. Додаємо другу половину оливкової олії. Добре розмішуємо всі інгредієнти і смажимо 5 хвилин.

  6. Потім додаємо вершки. Попередньо їх необхідно розвести в склянці води. Води не шкодуйте, вона повинна буде википіти. Вершки можна замінити сметаною.

  7. Тушкуємо м'ясо з вершками додатково 20 хвилин.

  8. Готовність страви визначається станом м'яса. Свинина повинна розваритися, але тримати форму.

Смачна і невибагливе страва. Свинина з овочами зробить будь-яку вечерю святковою. Смачного!


Статті та рецепти

  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.
  • Бургери, що мікрохвилюють – революційна новинка від «М`ясторія»
    «М`ясторія» не перестає дивувати. Представляємо лінійку бургерів, що мікрохвилюють. Смачно, швидко, а головне легко – ось як можна описати ці страви! Завдяки спеціальній технології паковання булочка залишається пухкою, а м`ясо смакує так, ніби його щойно зняли з вогню.