Свинина з овочами, тушкована з вершками

Свинина с овощами, тушеная со сливками.jpg

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Промиваємо цілий шматок м'яса. Нарізаємо на кубики по 1-2 см.

  2. Беремо невелику каструлю, наливаємо в неї половину вищезазначеного оливкового масла (50 мл).

  3. Кладемо в каструлю нарізані шматки свинячої вирізки. Додаємо сіль і перець. Обсмажуємо на середньому вогні приблизно 15 хвилин.

  4. Нарізаємо гриби печериці смужками, щоб було видно гриб в розрізі. Так само нарізаємо помідори кубиками, а болгарський перець - поздовжніми смужками.

  5. Овочі і гриби додаємо в каструлю, де смажиться м'ясо. Додаємо другу половину оливкової олії. Добре розмішуємо всі інгредієнти і смажимо 5 хвилин.

  6. Потім додаємо вершки. Попередньо їх необхідно розвести в склянці води. Води не шкодуйте, вона повинна буде википіти. Вершки можна замінити сметаною.

  7. Тушкуємо м'ясо з вершками додатково 20 хвилин.

  8. Готовність страви визначається станом м'яса. Свинина повинна розваритися, але тримати форму.

Смачна і невибагливе страва. Свинина з овочами зробить будь-яку вечерю святковою. Смачного!


Також рекомендуємо: