Свинина з овочами, тушкована з вершками
Поділитися:

Свинина з овочами, тушкована з вершками

Свинина с овощами, тушеная со сливками.jpg

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Промиваємо цілий шматок м'яса. Нарізаємо на кубики по 1-2 см.

  2. Беремо невелику каструлю, наливаємо в неї половину вищезазначеного оливкового масла (50 мл).

  3. Кладемо в каструлю нарізані шматки свинячої вирізки. Додаємо сіль і перець. Обсмажуємо на середньому вогні приблизно 15 хвилин.

  4. Нарізаємо гриби печериці смужками, щоб було видно гриб в розрізі. Так само нарізаємо помідори кубиками, а болгарський перець - поздовжніми смужками.

  5. Овочі і гриби додаємо в каструлю, де смажиться м'ясо. Додаємо другу половину оливкової олії. Добре розмішуємо всі інгредієнти і смажимо 5 хвилин.

  6. Потім додаємо вершки. Попередньо їх необхідно розвести в склянці води. Води не шкодуйте, вона повинна буде википіти. Вершки можна замінити сметаною.

  7. Тушкуємо м'ясо з вершками додатково 20 хвилин.

  8. Готовність страви визначається станом м'яса. Свинина повинна розваритися, але тримати форму.

Смачна і невибагливе страва. Свинина з овочами зробить будь-яку вечерю святковою. Смачного!


Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!