Свиняча грудинка в рукаві
Поділитися:

Свиняча грудинка в рукаві

Свиная грудинка в рукаве.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу грудинку ромиваємо та обсушуємо.

2. Для просочення м'яса необхідно зробити соус. Змішуємо бальзамічний оцет, соєвий соус, гірчицю і мед. Французьку гірчицю і бальзамічний оцет бажано не замінювати звичайними столовими інгредієнтами. Вийде інший смак. Кожен зубчик часнику ріжемо на 4-5 частинок.

3. По всій довжині свинячої грудинки робимо безліч надрізів глибиною 1 см. Солимо м'ясо з усіх боків.

4. Вливаємо чайною ложкою в кожен отвір соус і вкладаємо шматочки часнику.

5. Після того, як кожен отвір буде заповнено, обмащуємо весь шматок соусом і перчимо.

6. Свинячу грудинку кладемо в рукав для запікання в духовці. Випікаємо при температурі 200º півтори години.

7. Якщо хочете, щоб на грудинці утворилася легка хрустка скоринка, розірвіть рукав за 10-15 хвилин до закінчення приготування.


Свиняча грудинка вийде соковитою і ароматною, так як випікається вона у власному соці. Смачного!

    

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.