Свиняча грудинка в рукаві

Свиная грудинка в рукаве.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу грудинку ромиваємо та обсушуємо.

2. Для просочення м'яса необхідно зробити соус. Змішуємо бальзамічний оцет, соєвий соус, гірчицю і мед. Французьку гірчицю і бальзамічний оцет бажано не замінювати звичайними столовими інгредієнтами. Вийде інший смак. Кожен зубчик часнику ріжемо на 4-5 частинок.

3. По всій довжині свинячої грудинки робимо безліч надрізів глибиною 1 см. Солимо м'ясо з усіх боків.

4. Вливаємо чайною ложкою в кожен отвір соус і вкладаємо шматочки часнику.

5. Після того, як кожен отвір буде заповнено, обмащуємо весь шматок соусом і перчимо.

6. Свинячу грудинку кладемо в рукав для запікання в духовці. Випікаємо при температурі 200º півтори години.

7. Якщо хочете, щоб на грудинці утворилася легка хрустка скоринка, розірвіть рукав за 10-15 хвилин до закінчення приготування.


Свиняча грудинка вийде соковитою і ароматною, так як випікається вона у власному соці. Смачного!

    

Також рекомендуємо: