Корисне про м'ясо
Категорії
Яловичина по-техаськи
Інгредієнти:
- Яловичина – 500 гр
- Качан кукурудзи – 8 шт
- Вино червоне – 20 мл
- Кетчуп для шашлику – 70 гр
- Рослинна олія – 4 ст. ложки
- Перець солодкий – 1 шт
- Свіжа зелень – 1 пучок
- Сіль і перець – за смаком
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
- Яловичина – 600 гр
- Вершкове масло – 60 гр
- Огірки солоні – 2 шт
- Томатна паста – 2 ст. ложки
- Картопля – 4 шт
- Цибуля – 4 шт
- Часник – 2 зубчики
- Бульйон – 200 мл
- Зелень петрушки – 1 пучок
- Лавровий листок – за смаком
- Сіль і перець – за смаком
Свиняча грудинка в рукаві
Інгредієнти:
- Свиняча грудинка - 1 кг
- Часник - 5 зубчиків
- Мед - 2 ст. ложки
- Соєвий соус - 2 ст. ложки
- Гірчиця (французька) - 2 ст. ложки
- Бальзамічний оцет - 2 ст. ложки
- Сіль і перець - за смаком
Свиняча рулька, запечена з мандаринами
Інгредієнти:
- Свиняча гомілка - 700 гр
- Мандарини - 2 шт
- Гірчиця - 1 ст. ложка
- Прянощі - 1 ст. ложка
- Селера (стебло) - 2 шт
- Зелень - за смаком
- Сіль і перець - за смаком
Медальйони зі свинини
Інгредієнти:
- Свиняча вирізка - 600 гр
- Бекон - 200 гр
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
- Сіль і перець - за смаком
Свиняче саше
Інгредієнти:
- Свиняча вирізка - 500 гр
- Картопля - 5 шт
- Цибуля - 1 шт
- Гриби - 300 гр
- Майонез - 1 ст. ложка
- Кетчуп - 4 ст. ложки
- Гірчиця - 1 ст. ложка
- Сіль і перець - за смаком
Свинина з овочами, тушкована з вершками
Інгредієнти:
- Свинина (вирізка) - 400 гр
- Гриби печериці - 300 гр
- Перець болгарський - 2 шт
- Помідори - 2 шт
- Вершки - 150 мл
- Оливкова олія - 100 мл
- Сіль і перець - за смаком
"Літні" баранячі реберця
Інгредієнти:
- Реберця баранячі - 1,5 кг
- Сухе біле вино - 300 мл
- Сік граната - 50 мл
- Зелень - 1 пучок
- Часник - за смаком
- Спеції - за смаком