Корисне про м'ясо
Категорії
В`ялений яловичий балик
Інгредієнти:
- Балик яловичини –500 гр
- Горілка – 50 гр
- Сіль (велика) – 200 гр
- Перець (мелений) – 1 ч. ложка
- Лавровий листок – 3 листочки
- Коріандр – 1/3 ч. ложки
Яловичина по-техаськи
Інгредієнти:
- Яловичина – 500 гр
- Качан кукурудзи – 8 шт
- Вино червоне – 20 мл
- Кетчуп для шашлику – 70 гр
- Рослинна олія – 4 ст. ложки
- Перець солодкий – 1 шт
- Свіжа зелень – 1 пучок
- Сіль і перець – за смаком
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
- Яловичина – 600 гр
- Вершкове масло – 60 гр
- Огірки солоні – 2 шт
- Томатна паста – 2 ст. ложки
- Картопля – 4 шт
- Цибуля – 4 шт
- Часник – 2 зубчики
- Бульйон – 200 мл
- Зелень петрушки – 1 пучок
- Лавровий листок – за смаком
- Сіль і перець – за смаком
Свиняча грудинка в рукаві
Інгредієнти:
- Свиняча грудинка - 1 кг
- Часник - 5 зубчиків
- Мед - 2 ст. ложки
- Соєвий соус - 2 ст. ложки
- Гірчиця (французька) - 2 ст. ложки
- Бальзамічний оцет - 2 ст. ложки
- Сіль і перець - за смаком
Свиняча рулька, запечена з мандаринами
Інгредієнти:
- Свиняча гомілка - 700 гр
- Мандарини - 2 шт
- Гірчиця - 1 ст. ложка
- Прянощі - 1 ст. ложка
- Селера (стебло) - 2 шт
- Зелень - за смаком
- Сіль і перець - за смаком
Медальйони зі свинини
Інгредієнти:
- Свиняча вирізка - 600 гр
- Бекон - 200 гр
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
- Сіль і перець - за смаком