Корисне про м'ясо

Фарширований антрекот по-австрійськи

Інгредієнти:

  •  Яловичина –  300 гр
  •  Бекон –  200 гр
  •  Картопля –  5 шт
  •  Яйце –  3 шт
  •  Сметана –  200 гр
  •  Цибуля –  3 шт
  •  Вершкове масло –  100 гр
  •  Вино біле –  200 гр
  •  Зелень петрушки –  1 пучок
  •  Мускатний горіх –  за смаком
  •  Сіль і перець –  за смаком

Яловичина «Орлофф»

Інгредієнти:


Яловичина по-техаськи

Інгредієнти:

  •  Яловичина –  500 гр
  •  Качан кукурудзи –  8 шт
  •  Вино червоне –  20 мл
  •  Кетчуп для шашлику –  70 гр
  •  Рослинна олія –   ​​4 ст. ложки
  •  Перець солодкий –  1 шт
  •  Свіжа зелень –  1 пучок
  •  Сіль і перець – за смаком

Азу по-татарськи

Інгредієнти:

  •  Яловичина – 600 гр
  •  Вершкове масло – 60 гр
  •  Огірки солоні – 2 шт
  •  Томатна паста – 2 ст.  ложки
  •  Картопля – 4 шт
  •  Цибуля – 4 шт
  •  Часник – 2 зубчики
  •  Бульйон – 200 мл
  •  Зелень петрушки – 1 пучок
  •  Лавровий листок – за смаком
  •  Сіль і перець – за смаком

Свиняча грудинка в рукаві

Інгредієнти:



Картопляний террін з беконом і сиром

Інгредієнти:


Свиняча рулька, запечена з мандаринами

Інгредієнти:



Медальйони зі свинини

Інгредієнти:

Свиняче саше

Інгредієнти: