Фарширований антрекот по-австрійськи
Поділитися:

Фарширований антрекот по-австрійськи

Фаршированный антрекот по-австрийски.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1.  М'ясо порізати стандартними шматками на антрекот.  Ретельно відбити. Краї кожного шматка трохи надрізати.

  2.  Кожен шматок змастити сіллю, перцем.  Викласти на гарячу пательню та смажити 5 хвилин.

  3.  Картоплю почистити і відварити. Її не можна переварити, краще залишити її напівсирою.  Це дозволить краще нарізати овоч і доготувати його на пательні разом з антрекотом. Відварену картоплю нарізати кубиками.

  4. Бекон необхідно нарізати кубиками.  Перемішати з картоплею. У суміш додати сіль, мелений мускатний горіх і перець.

  5. Відварити яйця і нарізати дрібно.  Нашаткувати свіжу петрушку. Яйця і петрушку з'єднати із картоплею і беконом.  Додати в начинку сметану. Ретельно перемішати.

  6. На антрекоти викласти начинку і загорнути в невеликі рулети.  Зафіксувати ниткою або зубочистками.

  7. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити її на пательні. На цибулю викласти згорнуті рулети антрекота.

  8. Вилити на пательню біле вино і тушкувати страву 1 годину.  Пательню накрити кришкою. Обов'язково стежити, щоб м'ясо не пригоріло.  За потребою, додати води.

  9. Фарширований антрекот подається з гарнірами.  

Смачного!


Статті та рецепти

  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!