Фарширований антрекот по-австрійськи
Інгредієнти:
Приготування:
-
М'ясо порізати стандартними шматками на антрекот. Ретельно відбити. Краї кожного шматка трохи надрізати.
-
Кожен шматок змастити сіллю, перцем. Викласти на гарячу пательню та смажити 5 хвилин.
-
Картоплю почистити і відварити. Її не можна переварити, краще залишити її напівсирою. Це дозволить краще нарізати овоч і доготувати його на пательні разом з антрекотом. Відварену картоплю нарізати кубиками.
-
Бекон необхідно нарізати кубиками. Перемішати з картоплею. У суміш додати сіль, мелений мускатний горіх і перець.
-
Відварити яйця і нарізати дрібно. Нашаткувати свіжу петрушку. Яйця і петрушку з'єднати із картоплею і беконом. Додати в начинку сметану. Ретельно перемішати.
-
На антрекоти викласти начинку і загорнути в невеликі рулети. Зафіксувати ниткою або зубочистками.
-
Дрібно нарізати цибулю і обсмажити її на пательні. На цибулю викласти згорнуті рулети антрекота.
-
Вилити на пательню біле вино і тушкувати страву 1 годину. Пательню накрити кришкою. Обов'язково стежити, щоб м'ясо не пригоріло. За потребою, додати води.
-
Фарширований антрекот подається з гарнірами.
Смачного!