Фарширований антрекот по-австрійськи
Поділитися:

Фарширований антрекот по-австрійськи

Фаршированный антрекот по-австрийски.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1.  М'ясо порізати стандартними шматками на антрекот.  Ретельно відбити. Краї кожного шматка трохи надрізати.

  2.  Кожен шматок змастити сіллю, перцем.  Викласти на гарячу пательню та смажити 5 хвилин.

  3.  Картоплю почистити і відварити. Її не можна переварити, краще залишити її напівсирою.  Це дозволить краще нарізати овоч і доготувати його на пательні разом з антрекотом. Відварену картоплю нарізати кубиками.

  4. Бекон необхідно нарізати кубиками.  Перемішати з картоплею. У суміш додати сіль, мелений мускатний горіх і перець.

  5. Відварити яйця і нарізати дрібно.  Нашаткувати свіжу петрушку. Яйця і петрушку з'єднати із картоплею і беконом.  Додати в начинку сметану. Ретельно перемішати.

  6. На антрекоти викласти начинку і загорнути в невеликі рулети.  Зафіксувати ниткою або зубочистками.

  7. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити її на пательні. На цибулю викласти згорнуті рулети антрекота.

  8. Вилити на пательню біле вино і тушкувати страву 1 годину.  Пательню накрити кришкою. Обов'язково стежити, щоб м'ясо не пригоріло.  За потребою, додати води.

  9. Фарширований антрекот подається з гарнірами.  

Смачного!


Статті та рецепти

  • Національний кешбек в «М`ясторія»
    «М`ясторія» долучається до національного кешбеку! Тепер підтримувати українських виробників і купувати улюблені товари стало ще зручніше та вигідніше. Обирайте найпопулярніші страви в «М`ясторія» і отримуйте кешбек 10% з кожної покупки!
  • Відкриття на Олімпійській!
    Бути в центрі, бути в ритмі міста, бути в епіцентрі смаку! Тепер це ще легше з «Мʼясторією» у форматі Meat Bar на Олімпійській!
  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!