Фарширований антрекот по-австрійськи

Фаршированный антрекот по-австрийски.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1.  М'ясо порізати стандартними шматками на антрекот.  Ретельно відбити. Краї кожного шматка трохи надрізати.

  2.  Кожен шматок змастити сіллю, перцем.  Викласти на гарячу пательню та смажити 5 хвилин.

  3.  Картоплю почистити і відварити. Її не можна переварити, краще залишити її напівсирою.  Це дозволить краще нарізати овоч і доготувати його на пательні разом з антрекотом. Відварену картоплю нарізати кубиками.

  4. Бекон необхідно нарізати кубиками.  Перемішати з картоплею. У суміш додати сіль, мелений мускатний горіх і перець.

  5. Відварити яйця і нарізати дрібно.  Нашаткувати свіжу петрушку. Яйця і петрушку з'єднати із картоплею і беконом.  Додати в начинку сметану. Ретельно перемішати.

  6. На антрекоти викласти начинку і загорнути в невеликі рулети.  Зафіксувати ниткою або зубочистками.

  7. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити її на пательні. На цибулю викласти згорнуті рулети антрекота.

  8. Вилити на пательню біле вино і тушкувати страву 1 годину.  Пательню накрити кришкою. Обов'язково стежити, щоб м'ясо не пригоріло.  За потребою, додати води.

  9. Фарширований антрекот подається з гарнірами.  

Смачного!


Також рекомендуємо: