Каре ягняти під гранатовим соусом
Поділитися:

Каре ягняти під гранатовим соусом

Каре ягненка под гранатовым соусом.jpg

Інгредієнти:

  •  Каре ягняти —  1 кг
  •  Олія —  ​​2 ст. ложки
  •  Гранат —  2 шт
  •  Цукор — 2 ст.  ложки
  •  Сіль —  за смаком
  •  Перець —  за смаком

Приготування:

 1. Каре ягня розділити на порційні шматочки.  Помити, просушити, зрізати жир, натерти перцем і сіллю.

 2. На пательню з антипригарним покриттям наливаємо олію і добре обсмажуємо з двох сторін кожен шматочок.

 3. А тим часом готуємо маринад.  Сік граната змішуємо з цукром, ставимо на вогонь в сотейнику і даємо трохи загуснути.

 4. Коли м'ясо підсмажиться, викладіть його на тацю, нахиливши шматочки один до одного, полийте соусом і прикрасьте зернами гранату і голками розмарину.  

Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть кисло-солодкі ягідні соуси:

 Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці

Статті та рецепти

  • Пікнік удома або на дачі
    Літо – час пікніків! Але що як на природі небезпечно? М`ясторія знає, як гарно та смачно відпочити в будь-яких умовах. Ми розповімо вам, як влаштувати пікнік будь-де – навіть у вашій власній квартирі!
  • «М`ясторія» в кишені: новий застосунок для смартфонів
    Тепер ви зможете замовляти їжу, отримувати бонуси, дізнаватися про новини та брати участь в акціях – і все це в одному застосунку «М`ясторія»! Ми подбали про те, щоб із «М`ясторією» на смартфоні вам було зручно та легко. Завантажте застосунок на смартфон – і ми завжди будемо у вас під рукою.
  • Готова продукція М`ясторії знов у продажу
    Шановні гості! М`ясторія повертає колишній асортимент. Тепер ми готові доставити свіжі готові страви!