Каре ягняти під гранатовим соусом

Каре ягненка под гранатовым соусом.jpg

Інгредієнти:

  •  Каре ягняти —  1 кг
  •  Олія —  ​​2 ст. ложки
  •  Гранат —  2 шт
  •  Цукор — 2 ст.  ложки
  •  Сіль —  за смаком
  •  Перець —  за смаком

Приготування:

 1. Каре ягня розділити на порційні шматочки.  Помити, просушити, зрізати жир, натерти перцем і сіллю.

 2. На пательню з антипригарним покриттям наливаємо олію і добре обсмажуємо з двох сторін кожен шматочок.

 3. А тим часом готуємо маринад.  Сік граната змішуємо з цукром, ставимо на вогонь в сотейнику і даємо трохи загуснути.

 4. Коли м'ясо підсмажиться, викладіть його на тацю, нахиливши шматочки один до одного, полийте соусом і прикрасьте зернами гранату і голками розмарину.  

Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть кисло-солодкі ягідні соуси:

 Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці

Також рекомендуємо: