Каре ягняти під гранатовим соусом
Інгредієнти:
- Каре ягняти — 1 кг
- Олія — 2 ст. ложки
- Гранат — 2 шт
- Цукор — 2 ст. ложки
- Сіль — за смаком
- Перець — за смаком
Приготування:
1. Каре ягня розділити на порційні шматочки. Помити, просушити, зрізати жир, натерти перцем і сіллю.
2. На пательню з антипригарним покриттям наливаємо олію і добре обсмажуємо з двох сторін кожен шматочок.
3. А тим часом готуємо маринад. Сік граната змішуємо з цукром, ставимо на вогонь в сотейнику і даємо трохи загуснути.
4. Коли м'ясо підсмажиться, викладіть його на тацю, нахиливши шматочки один до одного, полийте соусом і прикрасьте зернами гранату і голками розмарину.
Смачного!
До цієї страви чудово підійдуть кисло-солодкі ягідні соуси:
Соус натуральний з порічок і ягід брусниці
Соус натуральний з журавлини
Соус натуральний з порічок і соку граната
Соус натуральний з брусниці