с 10.00 до 22.00 0
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні
(067) 463 63 63 с 10.00 до 22.00
Київ
Ваше місто Київ? Так Ні

Каре баранини з гарніром

Каре баранины с гарниром.jpg

Інгредієнти:

  • Каре баранини – 1 кг
  • Сіль – за смаком
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Розмарин – 1-2 гілочки
  • Часник – 2-3 зубчика
  • Вино червоне – 100 мл
  • Цибуля – 1 кг
  • Бульйон овочевий – 250 мл
  • Кориця – 1 паличка
  • Картопля – 1 кг
  • Шпинат – 3 гілочки
  • Перець мелений – за смаком
  • Масло вершкове – 200 гр

Приготування:

1. Каре баранчика помити, висушити, розділити на порції і замаринувати. Для цього, кладемо баранину в посудину з високими бортиками, додаємо подрібнену гілку розмарину, перчимо, додаємо оливкову олію і часник. Добре перемішуємо дерев'яною ложкою, накриваємо і залишаємо у такому вигляді на годину. 

2. Паралельно готуємо на гарнір картопляне пюре.

3. Вже замариноване м'ясо викладаємо на розігріту пательню з високими бортиками і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо вино, бульйон і корицю. Накриваємо кришкою. Таким чином м'ясо має тушкуватися годину на середньому вогні. 

4. Для соусу: крупно нарізану цибулю обсмажити з часником, додати бульйон, що залишився від баранини, поперчити і посолити. Тушкувати ще хвилин 20. Перекласти в чашу блендера і збити до однорідної маси. За бажанням, можна додати свіжу зелень. 

5. Тепер переходимо до оформлення страви. На велику круглу тарілку викладаємо гарнір і баранину. Поливаємо згори соусом і прикрашаємо шпинатом. 

Смачного!

Також рекомендуємо: