Каре баранини з гарніром

Каре баранины с гарниром.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Каре баранчика помити, висушити, розділити на порції і замаринувати. Для цього, кладемо баранину в посудину з високими бортиками, додаємо подрібнену гілку розмарину, перчимо, додаємо оливкову олію і часник. Добре перемішуємо дерев'яною ложкою, накриваємо і залишаємо у такому вигляді на годину. 

2. Паралельно готуємо на гарнір картопляне пюре.

3. Вже замариноване м'ясо викладаємо на розігріту пательню з високими бортиками і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо вино, бульйон і корицю. Накриваємо кришкою. Таким чином м'ясо має тушкуватися годину на середньому вогні. 

4. Для соусу: крупно нарізану цибулю обсмажити з часником, додати бульйон, що залишився від баранини, поперчити і посолити. Тушкувати ще хвилин 20. Перекласти в чашу блендера і збити до однорідної маси. За бажанням, можна додати свіжу зелень. 

5. Тепер переходимо до оформлення страви. На велику круглу тарілку викладаємо гарнір і баранину. Поливаємо згори соусом і прикрашаємо шпинатом. 

Смачного!

Також рекомендуємо: