Каре баранини з гарніром
Поділитися:

Каре баранини з гарніром

Каре баранины с гарниром.jpg

Інгредієнти:

  • Каре баранини – 1 кг
  • Сіль – за смаком
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Розмарин – 1-2 гілочки
  • Часник – 2-3 зубчика
  • Вино червоне – 100 мл
  • Цибуля – 1 кг
  • Бульйон овочевий – 250 мл
  • Кориця – 1 паличка
  • Картопля – 1 кг
  • Шпинат – 3 гілочки
  • Перець мелений – за смаком
  • Масло вершкове – 200 гр

Приготування:

1. Каре баранчика помити, висушити, розділити на порції і замаринувати. Для цього, кладемо баранину в посудину з високими бортиками, додаємо подрібнену гілку розмарину, перчимо, додаємо оливкову олію і часник. Добре перемішуємо дерев'яною ложкою, накриваємо і залишаємо у такому вигляді на годину. 

2. Паралельно готуємо на гарнір картопляне пюре.

3. Вже замариноване м'ясо викладаємо на розігріту пательню з високими бортиками і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо вино, бульйон і корицю. Накриваємо кришкою. Таким чином м'ясо має тушкуватися годину на середньому вогні. 

4. Для соусу: крупно нарізану цибулю обсмажити з часником, додати бульйон, що залишився від баранини, поперчити і посолити. Тушкувати ще хвилин 20. Перекласти в чашу блендера і збити до однорідної маси. За бажанням, можна додати свіжу зелень. 

5. Тепер переходимо до оформлення страви. На велику круглу тарілку викладаємо гарнір і баранину. Поливаємо згори соусом і прикрашаємо шпинатом. 

Смачного!

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.