Каре ягняти у фользі
Поділитися:

Каре ягняти у фользі

Каре ягненка в фольге.jpg

Інгредієнти:

Приготування: 

1. Ріжемо корейку на порції. Миємо і сушимо. 

2. Готуємо маринад. Змішуємо гірчицю, мед, соєвий соус, подрібнений розмарин і тертий імбир. Заливаємо каре ягняти маринадом і перемішуємо. Викладаємо баранину на фольгу, герметично замотуємо і даємо настоятися 2-3 години. 

3. Викладаємо фольгу зі шматочками баранини на деко. У фользі робимо кілька проколів голкою, це дуже важливо, адже м'ясо повинне "дихати", інакше воно вийде сухим. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духову шафу і готуємо 30-40 хвилин. 

Смачного!


Каре ягня відмінно поєднується з гострими томатними соусами:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Кисло-солодкими ягідними соусами:

Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці


А також соусами для барбекю:

Соус Барбекю оригінальний SANTA MARIA

Соус Барбекю віскі Кентуккі SANTA MARIA

Соус Оріджинал BBQ ТМ Руна

Соус Смокі BBQ ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.