Каре ягняти у фользі
Поділитися:

Каре ягняти у фользі

Каре ягненка в фольге.jpg

Інгредієнти:

Приготування: 

1. Ріжемо корейку на порції. Миємо і сушимо. 

2. Готуємо маринад. Змішуємо гірчицю, мед, соєвий соус, подрібнений розмарин і тертий імбир. Заливаємо каре ягняти маринадом і перемішуємо. Викладаємо баранину на фольгу, герметично замотуємо і даємо настоятися 2-3 години. 

3. Викладаємо фольгу зі шматочками баранини на деко. У фользі робимо кілька проколів голкою, це дуже важливо, адже м'ясо повинне "дихати", інакше воно вийде сухим. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духову шафу і готуємо 30-40 хвилин. 

Смачного!


Каре ягня відмінно поєднується з гострими томатними соусами:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Кисло-солодкими ягідними соусами:

Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці


А також соусами для барбекю:

Соус Барбекю оригінальний SANTA MARIA

Соус Барбекю віскі Кентуккі SANTA MARIA

Соус Оріджинал BBQ ТМ Руна

Соус Смокі BBQ ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!