Каре ягняти у фользі
Поділитися:

Каре ягняти у фользі

Каре ягненка в фольге.jpg

Інгредієнти:

Приготування: 

1. Ріжемо корейку на порції. Миємо і сушимо. 

2. Готуємо маринад. Змішуємо гірчицю, мед, соєвий соус, подрібнений розмарин і тертий імбир. Заливаємо каре ягняти маринадом і перемішуємо. Викладаємо баранину на фольгу, герметично замотуємо і даємо настоятися 2-3 години. 

3. Викладаємо фольгу зі шматочками баранини на деко. У фользі робимо кілька проколів голкою, це дуже важливо, адже м'ясо повинне "дихати", інакше воно вийде сухим. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духову шафу і готуємо 30-40 хвилин. 

Смачного!


Каре ягня відмінно поєднується з гострими томатними соусами:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Кисло-солодкими ягідними соусами:

Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці


А також соусами для барбекю:

Соус Барбекю оригінальний SANTA MARIA

Соус Барбекю віскі Кентуккі SANTA MARIA

Соус Оріджинал BBQ ТМ Руна

Соус Смокі BBQ ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Національний кешбек в «М`ясторія»
    «М`ясторія» долучається до національного кешбеку! Тепер підтримувати українських виробників і купувати улюблені товари стало ще зручніше та вигідніше. Обирайте найпопулярніші страви в «М`ясторія» і отримуйте кешбек 10% з кожної покупки!
  • Відкриття на Олімпійській!
    Бути в центрі, бути в ритмі міста, бути в епіцентрі смаку! Тепер це ще легше з «Мʼясторією» у форматі Meat Bar на Олімпійській!
  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!