Каре ягняти у фользі
Поділитися:

Каре ягняти у фользі

Каре ягненка в фольге.jpg

Інгредієнти:

Приготування: 

1. Ріжемо корейку на порції. Миємо і сушимо. 

2. Готуємо маринад. Змішуємо гірчицю, мед, соєвий соус, подрібнений розмарин і тертий імбир. Заливаємо каре ягняти маринадом і перемішуємо. Викладаємо баранину на фольгу, герметично замотуємо і даємо настоятися 2-3 години. 

3. Викладаємо фольгу зі шматочками баранини на деко. У фользі робимо кілька проколів голкою, це дуже важливо, адже м'ясо повинне "дихати", інакше воно вийде сухим. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духову шафу і готуємо 30-40 хвилин. 

Смачного!


Каре ягня відмінно поєднується з гострими томатними соусами:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Кисло-солодкими ягідними соусами:

Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці


А також соусами для барбекю:

Соус Барбекю оригінальний SANTA MARIA

Соус Барбекю віскі Кентуккі SANTA MARIA

Соус Оріджинал BBQ ТМ Руна

Соус Смокі BBQ ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Дні народження «М`ясторія»
    Запрошуємо розділити наше свято і в честь цього пригощаємо всіх гостей келихом ігристого, а також даруємо знижку 30% на все ресторанне меню.
  • Харчо: суп з грузинським темпераментом
    Приготувати справжній харчо самостійно не складно. Дотримуйтеся простих порад, які підготувала для вас «М`ясторія» і насолоджуйтеся автентичною грузинською стравою вдома.
  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!