Корисне про м'ясо

Каре баранини з гарніром

Інгредієнти:

  • Каре баранини – 1 кг
  • Сіль – за смаком
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Розмарин – 1-2 гілочки
  • Часник – 2-3 зубчика
  • Вино червоне – 100 мл
  • Цибуля – 1 кг
  • Бульйон овочевий – 250 мл
  • Кориця – 1 паличка
  • Картопля – 1 кг
  • Шпинат – 3 гілочки
  • Перець мелений – за смаком
  • Масло вершкове – 200 гр

Клефтіко

Інгредієнти:

  • Баранячі ніжки – 4 шт
  • Лимон – 4 шт
  • Часник – 1 головка
  • Пряні спеції – за смаком
  • Масло вершкове – 100 г
  • Фета – 200 гр
  • Сіль і перець – за смаком
  • Овочевий бульйон – 200 мл


Каре ягняти під гранатовим соусом

Інгредієнти:

  •  Каре ягняти —  1 кг
  •  Олія —  ​​2 ст. ложки
  •  Гранат —  2 шт
  •  Цукор — 2 ст.  ложки
  •  Сіль —  за смаком
  •  Перець —  за смаком

Як приготувати смачнючий бургер в домашніх умовах?
Без перебільшення: забудьте все, що ви пробували до цього моменту.  Для того, щоб вивести свої смакові відчуття на новий рівень, ознайомтеся з рецептом найбільш незабутнього гамбургера в вашому житті —  величезного, соковитого, апетитного (фото додаються). Після прочитання — приготувати і з'їсти. А хіба можна інакше?
М`ясний равлик або фальшива ковбаса

Інгредієнти:


Рол з яловичої вирізки із журавлиною

Інгредієнти:

  •  Яловича вирізка –  1 кг
  •  Сир бринза –  100 гр
  •  Помідори в'ялені –  8 шт
  •  Журавлина –  3 ч. ложки
  •  Оливкова олія –  2 ст. ложки
  •  Сіль і перець – за смаком

В'ялений яловичий балик

Інгредієнти:

  •  Балик яловичини –500 гр
  •  Горілка – 50 гр
  •  Сіль (велика) – 200 гр
  •  Перець (мелений) – 1 ч. ложка
  •  Лавровий листок – 3 листочки
  •  Коріандр – 1/3 ч. ложки


Фарширований антрекот по-австрійськи

Інгредієнти:

  •  Яловичина –  300 гр
  •  Бекон –  200 гр
  •  Картопля –  5 шт
  •  Яйце –  3 шт
  •  Сметана –  200 гр
  •  Цибуля –  3 шт
  •  Вершкове масло –  100 гр
  •  Вино біле –  200 гр
  •  Зелень петрушки –  1 пучок
  •  Мускатний горіх –  за смаком
  •  Сіль і перець –  за смаком

Яловичина «Орлофф»

Інгредієнти: