Рулетики з яловичини із селерою
Поділитися:

Рулетики з яловичини із селерою

Рулетики из говядины с сельдереем.jpg

Інгредієнти:

  • Яловичина – 800 гр
  • Цибуля – 2 шт
  • Морковка – 1 шт
  • Корінь селери – 1 шт
  • Зелень селери і цибулі – 1 пучок
  • Сметана – 200 гр
  • Вершкове масло – 3 ст. ложки
  • Рослинна олія – 1 ст. ложка
  • Сіль і перець – за смаком
Приготування: 

1. Промити м'ясо, очистити від плівок, сухожилля і забруднень. Нарізати порційними шматками, як на відбивні. Повинна вийти велика кількість м'ясних шматків. Кожен трохи натерти сіллю і перцем. 

2. Пасерувати нарізану кубиками цибулю на вершковому маслі. 

3. Нарізати кубиками корінь селери. Чим дрібніше селера - тим більш ніжний смак начинки. Додати, до вже просмаженої до прозорості цибулі. 

4. Натерти на великій терці або не крупно нарізати моркву і додати на пательню, де смажаться овочі. Посолити овочеву начинку і додати перець. 

5. У руку взяти одну сиру відбивну, викласти на середину овочеву начинку. І згорнути шматок яловичини в рулет. Перев'язати ниткою або по кутках приколоти зубочистками. 

6. Розігріти пательню з рослинною олією. Олія має бути достатньо гарячим. Але смажити рулети на середньому вогні. Викласти одним шаром яловичину і просмажити кожну сторону м'ясного рулетика по 5 хвилин. Якщо рулетів вийшло багато, потрібно зробити кілька етапів  для смаження.

7. Подавати яловичі рулетики зі свіжою зеленню селери і цибулі. Сметана подається як соус. Можна замінити на гострі соуси, або соуси з паприкою. 

Рулети з селерою можна смажити на решітці мангалу або на грилі. На природі ця страва буде ще смачніше. Напівфабрикат можна зробити вдома, а потім приготувати страву на відкритому повітрі, на вугіллі. 

Смачного!

    

Статті та рецепти

  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!
  • Майстерня смаку: як приготувати справжні равіолі
    Якщо ви колись були в Італії і не спробували равіолі — вважайте, що ви не були в Італії. Але вирушити в гастрономічну подорож можна навіть на домашній кухні, спробувавши класичний рецепт італійських равіолі.