Рулетики з яловичини із селерою
Поділитися:

Рулетики з яловичини із селерою

Рулетики из говядины с сельдереем.jpg

Інгредієнти:

  • Яловичина – 800 гр
  • Цибуля – 2 шт
  • Морковка – 1 шт
  • Корінь селери – 1 шт
  • Зелень селери і цибулі – 1 пучок
  • Сметана – 200 гр
  • Вершкове масло – 3 ст. ложки
  • Рослинна олія – 1 ст. ложка
  • Сіль і перець – за смаком
Приготування: 

1. Промити м'ясо, очистити від плівок, сухожилля і забруднень. Нарізати порційними шматками, як на відбивні. Повинна вийти велика кількість м'ясних шматків. Кожен трохи натерти сіллю і перцем. 

2. Пасерувати нарізану кубиками цибулю на вершковому маслі. 

3. Нарізати кубиками корінь селери. Чим дрібніше селера - тим більш ніжний смак начинки. Додати, до вже просмаженої до прозорості цибулі. 

4. Натерти на великій терці або не крупно нарізати моркву і додати на пательню, де смажаться овочі. Посолити овочеву начинку і додати перець. 

5. У руку взяти одну сиру відбивну, викласти на середину овочеву начинку. І згорнути шматок яловичини в рулет. Перев'язати ниткою або по кутках приколоти зубочистками. 

6. Розігріти пательню з рослинною олією. Олія має бути достатньо гарячим. Але смажити рулети на середньому вогні. Викласти одним шаром яловичину і просмажити кожну сторону м'ясного рулетика по 5 хвилин. Якщо рулетів вийшло багато, потрібно зробити кілька етапів  для смаження.

7. Подавати яловичі рулетики зі свіжою зеленню селери і цибулі. Сметана подається як соус. Можна замінити на гострі соуси, або соуси з паприкою. 

Рулети з селерою можна смажити на решітці мангалу або на грилі. На природі ця страва буде ще смачніше. Напівфабрикат можна зробити вдома, а потім приготувати страву на відкритому повітрі, на вугіллі. 

Смачного!

    

Статті та рецепти

  • Дні народження «М`ясторія»
    Запрошуємо розділити наше свято і в честь цього пригощаємо всіх гостей келихом ігристого, а також даруємо знижку 30% на все ресторанне меню.
  • Харчо: суп з грузинським темпераментом
    Приготувати справжній харчо самостійно не складно. Дотримуйтеся простих порад, які підготувала для вас «М`ясторія» і насолоджуйтеся автентичною грузинською стравою вдома.
  • Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
    Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!