Рулетики з яловичини із селерою
Поділитися:

Рулетики з яловичини із селерою

Рулетики из говядины с сельдереем.jpg

Інгредієнти:

  • Яловичина – 800 гр
  • Цибуля – 2 шт
  • Морковка – 1 шт
  • Корінь селери – 1 шт
  • Зелень селери і цибулі – 1 пучок
  • Сметана – 200 гр
  • Вершкове масло – 3 ст. ложки
  • Рослинна олія – 1 ст. ложка
  • Сіль і перець – за смаком
Приготування: 

1. Промити м'ясо, очистити від плівок, сухожилля і забруднень. Нарізати порційними шматками, як на відбивні. Повинна вийти велика кількість м'ясних шматків. Кожен трохи натерти сіллю і перцем. 

2. Пасерувати нарізану кубиками цибулю на вершковому маслі. 

3. Нарізати кубиками корінь селери. Чим дрібніше селера - тим більш ніжний смак начинки. Додати, до вже просмаженої до прозорості цибулі. 

4. Натерти на великій терці або не крупно нарізати моркву і додати на пательню, де смажаться овочі. Посолити овочеву начинку і додати перець. 

5. У руку взяти одну сиру відбивну, викласти на середину овочеву начинку. І згорнути шматок яловичини в рулет. Перев'язати ниткою або по кутках приколоти зубочистками. 

6. Розігріти пательню з рослинною олією. Олія має бути достатньо гарячим. Але смажити рулети на середньому вогні. Викласти одним шаром яловичину і просмажити кожну сторону м'ясного рулетика по 5 хвилин. Якщо рулетів вийшло багато, потрібно зробити кілька етапів  для смаження.

7. Подавати яловичі рулетики зі свіжою зеленню селери і цибулі. Сметана подається як соус. Можна замінити на гострі соуси, або соуси з паприкою. 

Рулети з селерою можна смажити на решітці мангалу або на грилі. На природі ця страва буде ще смачніше. Напівфабрикат можна зробити вдома, а потім приготувати страву на відкритому повітрі, на вугіллі. 

Смачного!

    

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.