Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика
Поділитися:

Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика

Суп-пюре из цветной капусты и говяжьего балыка.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

 1. У каструлі середнього розміру відварити овочі.  Воду підсолити. Капуста варитися дуже швидко. Тому її можна покласти в каструлю, коли інші овочі вже будуть готові.  Нічого страшного, якщо морква варитиметься трохи довше.

 2. Якщо в каструлі після варіння залишилася вода – злити.  Але трохи залишити – приблизно півсклянки.

 3. Пропустити відварені овочі через гостру насадку блендера або кухонний комбайн.  Має вийти овочеве пюре однорідної консистенції, без грудочок. Додати залишки овочевого бульйону.  Пюре не повинно бути густим.

 4. Хліб обсмажити з допомогою тостера.  Він має бути сухим. Якщо тостера немає, можна обсмажити на сухій пательні, без додавання олії.

 5. Яловичий балик треба взяти вже приготований, копчено-вареного приготування.

 6. Тост і балик нарізати смужками довжиною 3-4 сантиметри. 

Викласти пюре в персональні тарілки. Зверху посередині акуратно укласти смужки тостів і балику.  Прикрасити базиліком. У вас вийде чудова і дуже смачна французька страва. Легка текстура супу, поживні речовини м'яса – все це є у супі-пюре, який ми пропонуємо.  Ним можуть поласувати навіть найменші гурмани.  

Смачного!

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.