Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика
Поділитися:

Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика

Суп-пюре из цветной капусты и говяжьего балыка.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

 1. У каструлі середнього розміру відварити овочі.  Воду підсолити. Капуста варитися дуже швидко. Тому її можна покласти в каструлю, коли інші овочі вже будуть готові.  Нічого страшного, якщо морква варитиметься трохи довше.

 2. Якщо в каструлі після варіння залишилася вода – злити.  Але трохи залишити – приблизно півсклянки.

 3. Пропустити відварені овочі через гостру насадку блендера або кухонний комбайн.  Має вийти овочеве пюре однорідної консистенції, без грудочок. Додати залишки овочевого бульйону.  Пюре не повинно бути густим.

 4. Хліб обсмажити з допомогою тостера.  Він має бути сухим. Якщо тостера немає, можна обсмажити на сухій пательні, без додавання олії.

 5. Яловичий балик треба взяти вже приготований, копчено-вареного приготування.

 6. Тост і балик нарізати смужками довжиною 3-4 сантиметри. 

Викласти пюре в персональні тарілки. Зверху посередині акуратно укласти смужки тостів і балику.  Прикрасити базиліком. У вас вийде чудова і дуже смачна французька страва. Легка текстура супу, поживні речовини м'яса – все це є у супі-пюре, який ми пропонуємо.  Ним можуть поласувати навіть найменші гурмани.  

Смачного!

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.