Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика
Поділитися:

Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика

Суп-пюре из цветной капусты и говяжьего балыка.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

 1. У каструлі середнього розміру відварити овочі.  Воду підсолити. Капуста варитися дуже швидко. Тому її можна покласти в каструлю, коли інші овочі вже будуть готові.  Нічого страшного, якщо морква варитиметься трохи довше.

 2. Якщо в каструлі після варіння залишилася вода – злити.  Але трохи залишити – приблизно півсклянки.

 3. Пропустити відварені овочі через гостру насадку блендера або кухонний комбайн.  Має вийти овочеве пюре однорідної консистенції, без грудочок. Додати залишки овочевого бульйону.  Пюре не повинно бути густим.

 4. Хліб обсмажити з допомогою тостера.  Він має бути сухим. Якщо тостера немає, можна обсмажити на сухій пательні, без додавання олії.

 5. Яловичий балик треба взяти вже приготований, копчено-вареного приготування.

 6. Тост і балик нарізати смужками довжиною 3-4 сантиметри. 

Викласти пюре в персональні тарілки. Зверху посередині акуратно укласти смужки тостів і балику.  Прикрасити базиліком. У вас вийде чудова і дуже смачна французька страва. Легка текстура супу, поживні речовини м'яса – все це є у супі-пюре, який ми пропонуємо.  Ним можуть поласувати навіть найменші гурмани.  

Смачного!

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!