Брізоль
Поділитися:

Брізоль

Бризоль.jpg

Інгредієнти: 

  • Яловичина –  400 гр
  • Яйця –  5 шт 
  • Цибуля –  1 шт
  • Борошно –  5 ст. л. 
  • Рослинна олія –  3 ст. л.
  • Сіль і перець –  за смаком
Приготування: 

1. Цілісний шматок яловичини промити і обсушити. Нарізати на шматки і пропустити через м'ясорубку. Фарш має вийти не дрібним, а з яскраво вираженим м'ясним кольором і консистенцією. 

2. Наступною після м'яса, пропустити через м'ясорубку цибулю. Змішати разом м'ясо і цибулю. Ретельно перемішати і замісити як тісто. Додати сіль і перець. 

3. З'єднати 1 яйце і м'ясну масу. Добре змішати і розділити на рівні чотири грудки м'ясного фаршу.

4. Одне яйце збити в легку піну і вилити в плоску тарілку. 

5. Взяти одну частину яловичого фаршу, посипати борошном, щоб він не прилипав до рук. Розкачати качалкою відповідно до розміру пательні. Для вашої зручності, під час розкочування фаршу скористайтеся харчовою плівкою. Покладіть її поверх м'яса і на ній розкочуйте. 

6. Коржик, який ви розкачали, занурте в яйце з одного боку. Не перевертати на інший бік. Вміст тарілки акуратно викладіть на розігріту пательню. Яйце має бути під м'ясом. Потім через 7-10 хвилин перевернути коржик на бік м'яса. Підсмажити до готовності. Не забудьте, що пательню треба змастити рослинною олією перед тим, як укласти на неї напівфабрикат брізоля. 

7. З іншими трьома м'ясними грудочками виконати ту саму процедуру - розкачати, занурити в яйце і обсмажити. Ця страва  припаде до смаку навіть діткам. Обирайте начинку на свій смак. 

Смачного!


Брізоль прекрасно поєднується з такими соусами:

Соус Український Кетча ТМ Руна

Статті та рецепти

  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!
  • Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
    Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!