Корисне про м'ясо
Категорії
                        Стейк із баранини
                                        Інгредієнти:
- Бараняча вирізка – 1 кг
 - Ігристе вино – 500 мл
 - Соняшникова олія – 3 ст. л.
 - Цибуля – 1 кг
 - Морква – 1 кг
 - Цвітна капуста – 1 кг
 - Свіжа зелень – пучок
 - Спеції, сіль та перець – за смаком
 
Медово-гірчичний соус
                                        
                                        
                                    Китайський кисло-солодкий соус з апельсиновим соком
                                        Інгредієнти:
- Цукор - 1,5 ст. л.
 - Соєвий соус - 1 ст. л.
 - Оцет - 2 ст. л.
 - Томатна паста чи кетчуп - 1 ст. л.
 - Апельсиновий сік - 3 ст. л.
 - Кукурудзяне борошно - 1 ч. л.
 - Невеликий корінь імбиру - 1 шт.
 - Вода - 4 ст. л.
 
 
Італійський томатний соус
                                        Інгредієнти:
- Оливкова олія - 2 ст. л.
 - Часник - 3 зубчики
 - Червона цибуля - 1 шт.
 - Консервовані томати - 800 г
 - Орегано - 1 ст. л.
 - Свіжі томати - 4 шт.
 - Томатна паста - 2 ст. л.
 - Цукор - 1 ст. л.
 - Сіль і перець - за смаком
 
Гранатовий соус
                                        Інгредієнти:
- Гранатовий сік - 500 мл
 - Лимонний сік - за смаком
 - Крохмаль - 1 ч. Ложка
 - Цукор - 2 ст. ложки
 - Сіль і спеції - за смаком
 
Соус Сацебелі по-новому
                                        Інгредієнти:
- Помідори - 2 кг
 - Червоний перець - 2 стручки
 - Свіжа зелень - за смаком
 - Часник - 6 зубчиків
 - Спеції, сіль та перець - за смаком
 
Продуманий до дрібниць: рецепт біфштекса
                                        М`ясо - безпрограшний вибір, якщо заплановані дружні посиденьки або романтичне побачення. Розповідаємо, як приготувати біфштекс в домашніх умовах краще, ніж в ресторанах.
                                        
                                    