Соус Сацебелі по-новому
Поділитися:

Соус Сацебелі по-новому

Соус Сацебели по-новому.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Стиглі м'ясисті помідори обливаємо окропом, очищуємо від шкірки.

2. Нарізаємо помідори дрібними кубиками та тушкуємо у каструлі.

3. За смаком додаємо сіль, перець і спеції. Продовжуємо тушкувати, щоб маса загустішала.

4. Часник подрібнюємо за допомогою ножа або спеціального преса, стручки перцю дрібно нарізаємо. Відправляємо до каструлі з томатним соусом.

5. За декілка хвилин до закінчення приготування додаємо до соусу подрібнену зелень.

6. Залишаємо соус на деякий час, щоб він охолов та став більш насиченим.


Подавайте соус Сацебелі до будь-яких м'ясних страв. Смачного!


Ви можете замовити готові гострі томатні соуси в нашому магазині:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Статті та рецепти

  • Відкриття на Олімпійській!
    Бути в центрі, бути в ритмі міста, бути в епіцентрі смаку! Тепер це ще легше з «Мʼясторією» у форматі Meat Bar на Олімпійській!
  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!