Соус Сацебелі по-новому

Соус Сацебели по-новому.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Стиглі м'ясисті помідори обливаємо окропом, очищуємо від шкірки.

2. Нарізаємо помідори дрібними кубиками та тушкуємо у каструлі.

3. За смаком додаємо сіль, перець і спеції. Продовжуємо тушкувати, щоб маса загустішала.

4. Часник подрібнюємо за допомогою ножа або спеціального преса, стручки перцю дрібно нарізаємо. Відправляємо до каструлі з томатним соусом.

5. За декілка хвилин до закінчення приготування додаємо до соусу подрібнену зелень.

6. Залишаємо соус на деякий час, щоб він охолов та став більш насиченим.


Подавайте соус Сацебелі до будь-яких м'ясних страв. Смачного!


Ви можете замовити готові гострі томатні соуси в нашому магазині:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Також рекомендуємо: