Соус Сацебелі по-новому
Поділитися:

Соус Сацебелі по-новому

Соус Сацебели по-новому.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Стиглі м'ясисті помідори обливаємо окропом, очищуємо від шкірки.

2. Нарізаємо помідори дрібними кубиками та тушкуємо у каструлі.

3. За смаком додаємо сіль, перець і спеції. Продовжуємо тушкувати, щоб маса загустішала.

4. Часник подрібнюємо за допомогою ножа або спеціального преса, стручки перцю дрібно нарізаємо. Відправляємо до каструлі з томатним соусом.

5. За декілка хвилин до закінчення приготування додаємо до соусу подрібнену зелень.

6. Залишаємо соус на деякий час, щоб він охолов та став більш насиченим.


Подавайте соус Сацебелі до будь-яких м'ясних страв. Смачного!


Ви можете замовити готові гострі томатні соуси в нашому магазині:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!