Соус Сацебелі по-новому
Поділитися:

Соус Сацебелі по-новому

Соус Сацебели по-новому.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Стиглі м'ясисті помідори обливаємо окропом, очищуємо від шкірки.

2. Нарізаємо помідори дрібними кубиками та тушкуємо у каструлі.

3. За смаком додаємо сіль, перець і спеції. Продовжуємо тушкувати, щоб маса загустішала.

4. Часник подрібнюємо за допомогою ножа або спеціального преса, стручки перцю дрібно нарізаємо. Відправляємо до каструлі з томатним соусом.

5. За декілка хвилин до закінчення приготування додаємо до соусу подрібнену зелень.

6. Залишаємо соус на деякий час, щоб він охолов та став більш насиченим.


Подавайте соус Сацебелі до будь-яких м'ясних страв. Смачного!


Ви можете замовити готові гострі томатні соуси в нашому магазині:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.