Корисне про м'ясо
Категорії
Харчо: суп з грузинським темпераментом
Приготувати справжній харчо самостійно не складно. Дотримуйтеся простих порад, які підготувала для вас «М`ясторія» і насолоджуйтеся автентичною грузинською стравою вдома.
Щедрий Вівторок у «М`ясторія»!
Робіть добро зі смаком разом з «М`ясторія»! З 27.11 до 03.12 ми перерахуємо 10 грн з кожного проданого бургера у фонд «Українські Тигри». Зробіть власний внесок у благодійність легко, просто та смачно!
Холодець: готуємося до свят
Ми зібрали універсальні рецепти, які допоможуть вам приготувати холодець вдома без зайвих зусиль. Порадуйте себе та рідних смачним делікатесом навіть без особливого приводу!
Манти: делікатес із Азії своїми руками
Приготувати манти вдома — нічим не складніше, аніж класичні пельмені й вареники. Проте вони стануть чудовим способом урізноманітнити ваш стіл та порадувати близьких смачною м`ясною стравою, родом із Центральної Азії.
Люля-кебаб: м`ясна насолода
Східна кухня багата на неймовірно смачні м`ясні страви. А її найвідоміша із них — люля-кебаб. У цій статті ми не лише розповімо, як приготувати люля-кебаб вдома, а й поділимося історією та секретами цієї страви.
Лагман: конструктор для гурманів
Урізноманітнити щоденне меню — завжди хороша ідея. Особливо тоді, коли йдеться про лагман — традиційну східну страву, яку готують із яловичини та локшини. Відкрийте для себе нову сторінку кулінарної історії з рецептом лагмана від «М`ясторії».
Страва з українською душею: готуємо голубці
У кожній родині є власні секрети, як приготувати голубці, та сьогодні ми поділимося класичним рецептом від шефа «М`ясторії». А ще розповімо лайфхак для тих, хто полюбляє куштувати, але не бажає витрачати час на приготування.
Страви з фаршу: найкращі ідеї для вашого столу
Фарш — це універсальний інгредієнт, з якого можна приготувати сотні різноманітних страв. Найскладніше у роботі з фаршем — обрати рецепт, а з усім іншим вам допоможе «М`ясторія».
Карбонара: готуємо італійську класику
«Мясторія» підготувала для вас цілу енциклопедію фактів про всесвітньо відому страву, а також два смачні рецепти: класичний, привезений прямісінько з Італії, і спрощений альтернативний, продукти для якого знайдуться на будь-якій кухні.