Корисне про м'ясо

Простий і швидкий рецепт м'яса по-бургундськи
Бьоф Бургіньйон (Bœuf Bourguignon) —  ви тільки вслухайтеся в цю назву. Воно ж звучить, як французька пісня!  Parlez-vous français?
Простий і безвідмовний рецепт м'яса по-французьки
Звернімося до м'ясної класики  — ніжного, соковитого і апетитного м'яса по-французьки.  Весь процес займе у вас не більше ніж пів години.
Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика

Інгредієнти:


Рулетики з яловичини із селерою

Інгредієнти:

  • Яловичина – 800 гр
  • Цибуля – 2 шт
  • Морковка – 1 шт
  • Корінь селери – 1 шт
  • Зелень селери і цибулі – 1 пучок
  • Сметана – 200 гр
  • Вершкове масло – 3 ст. ложки
  • Рослинна олія – 1 ст. ложка
  • Сіль і перець – за смаком

Яловичина на грилі з соусом із арахісу

Інгредієнти:

  • Яловичина – 200 гр
  • Сік ананаса – 250 мл
  • Масло арахісове – 250 мл
  • Соєвий соус - 65 гр
  • Рослинна олія – 70 мл
  • Соус чилі – 40 гр
  • Часник – 2 зубчики
  • Імбир натертий – 2 гр
  • Часниковий порошок – 1 гр
  • Цибулевий порошок – 1 гр
  • Сіль і перець – за смаком

Беліш

Інгредієнти:

  • Яловичина – 750 гр
  • Картопля – 5 шт
  • Цибуля– 2 шт
  • Насіння кропу – 1 ч. ложка
  • Вершкове масло – 200 гр
  • Кефір – 1 стакан
  • Сода – 0,2 ч. ложки
  • Борошно – 1 стакан
  • Бульйон – 200 мл
  • Сіль і перець – за смаком

Шашлик по-мірзаанськи

Інгредієнти:

  • М'яка частина яловичини - 1 кг 
  • Цибуля (червона) - 2 шт 
  • Цибуля (біла) - 2 шт
  • Вершкове масло - 50 гр
  • Оцет - 1 ст. ложка 
  • Рослинна олія - 4 ст. ложки 
  • Печериці -200 гр 
  • Свіжа зелень - за смаком 
  • Сіль і перець - за смаком

Брізоль

Інгредієнти: 

  • Яловичина –  400 гр
  • Яйця –  5 шт 
  • Цибуля –  1 шт
  • Борошно –  5 ст. л. 
  • Рослинна олія –  3 ст. л.
  • Сіль і перець –  за смаком

Каре ягняти у фользі

Інгредієнти: