Корисне про м'ясо
Категорії
Безодня смаку: рецепт бограчу
Як приготувати бограч, щоб перевершити навіть професійних кухарів? Розповідаємо в сьогоднішньому матеріалі.
Смак Франції: як приготувати фрикасе з курки
Під пильною увагою сьогодні — страва, яка свого часу перекочувала із селянських будинків на імператорський стіл, — куряче фрикасе.
Традиційна грузинська кухня: рецепт чанахі
Останнім часом Грузія б'є всі рекорди по гастротуризму. Будьмо відверті: Грузія — це смачно. Дуже смачно! Знайомство з національною кухнею ми рекомендуємо почати з ніжної і соковитої страви, яке не залишить байдужим жодного гурмана, — чанахі.
Простий і швидкий рецепт м'яса по-бургундськи
Бьоф Бургіньйон (Bœuf Bourguignon) — ви тільки вслухайтеся в цю назву. Воно ж звучить, як французька пісня! Parlez-vous français?
Простий і безвідмовний рецепт м'яса по-французьки
Звернімося до м'ясної класики — ніжного, соковитого і апетитного м'яса по-французьки. Весь процес займе у вас не більше ніж пів години.
Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика
Інгредієнти:
- Яловичий балик – 100 гр
- Цвітна капуста – 250 гр
- Морква – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Зелень – для прикрашання
- Хліб для тостів – 2 шт
- Сіль і перець – за смаком
Яловичина на грилі з соусом із арахісу
Інгредієнти:
- Яловичина – 200 гр
- Сік ананаса – 250 мл
- Масло арахісове – 250 мл
- Соєвий соус - 65 гр
- Рослинна олія – 70 мл
- Соус чилі – 40 гр
- Часник – 2 зубчики
- Імбир натертий – 2 гр
- Часниковий порошок – 1 гр
- Цибулевий порошок – 1 гр
- Сіль і перець – за смаком