Корисне про м'ясо
Категорії
Простий і швидкий рецепт м'яса по-бургундськи
Бьоф Бургіньйон (Bœuf Bourguignon) — ви тільки вслухайтеся в цю назву. Воно ж звучить, як французька пісня! Parlez-vous français?
Простий і безвідмовний рецепт м'яса по-французьки
Звернімося до м'ясної класики — ніжного, соковитого і апетитного м'яса по-французьки. Весь процес займе у вас не більше ніж пів години.
Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика
Інгредієнти:
- Яловичий балик – 100 гр
- Цвітна капуста – 250 гр
- Морква – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Зелень – для прикрашання
- Хліб для тостів – 2 шт
- Сіль і перець – за смаком
Яловичина на грилі з соусом із арахісу
Інгредієнти:
- Яловичина – 200 гр
- Сік ананаса – 250 мл
- Масло арахісове – 250 мл
- Соєвий соус - 65 гр
- Рослинна олія – 70 мл
- Соус чилі – 40 гр
- Часник – 2 зубчики
- Імбир натертий – 2 гр
- Часниковий порошок – 1 гр
- Цибулевий порошок – 1 гр
- Сіль і перець – за смаком
Каре ягняти у фользі
Інгредієнти:
- Каре ягняти – 1 кг
- Сіль – за смаком
- Соєвий соус – 100 мл
- Перець духмяний мелений – за смаком
- Мед – 50 мл
- Гірчиця – 50 мл
- Корінь імбиру – 1 шт
- Розмарин – 3 гілочки