Корисне про м'ясо

Безодня смаку: рецепт бограчу
Як приготувати бограч, щоб перевершити навіть професійних кухарів?  Розповідаємо в сьогоднішньому матеріалі.
Смак Франції: як приготувати фрикасе з курки
Під пильною увагою сьогодні —  страва, яка свого часу перекочувала із селянських будинків на імператорський стіл, — куряче фрикасе.
Традиційна грузинська кухня: рецепт чанахі
Останнім часом Грузія б'є всі рекорди по гастротуризму.  Будьмо відверті: Грузія — це смачно. Дуже смачно! Знайомство з національною кухнею ми рекомендуємо почати з ніжної і соковитої страви, яке не залишить байдужим жодного гурмана, —  чанахі.
Простий і швидкий рецепт м'яса по-бургундськи
Бьоф Бургіньйон (Bœuf Bourguignon) —  ви тільки вслухайтеся в цю назву. Воно ж звучить, як французька пісня!  Parlez-vous français?
Простий і безвідмовний рецепт м'яса по-французьки
Звернімося до м'ясної класики  — ніжного, соковитого і апетитного м'яса по-французьки.  Весь процес займе у вас не більше ніж пів години.
Суп-пюре із цвітної капусти і яловичого балика

Інгредієнти:


Рулетики з яловичини із селерою

Інгредієнти:

  • Яловичина – 800 гр
  • Цибуля – 2 шт
  • Морковка – 1 шт
  • Корінь селери – 1 шт
  • Зелень селери і цибулі – 1 пучок
  • Сметана – 200 гр
  • Вершкове масло – 3 ст. ложки
  • Рослинна олія – 1 ст. ложка
  • Сіль і перець – за смаком

Яловичина на грилі з соусом із арахісу

Інгредієнти:

  • Яловичина – 200 гр
  • Сік ананаса – 250 мл
  • Масло арахісове – 250 мл
  • Соєвий соус - 65 гр
  • Рослинна олія – 70 мл
  • Соус чилі – 40 гр
  • Часник – 2 зубчики
  • Імбир натертий – 2 гр
  • Часниковий порошок – 1 гр
  • Цибулевий порошок – 1 гр
  • Сіль і перець – за смаком

Беліш

Інгредієнти:

  • Яловичина – 750 гр
  • Картопля – 5 шт
  • Цибуля– 2 шт
  • Насіння кропу – 1 ч. ложка
  • Вершкове масло – 200 гр
  • Кефір – 1 стакан
  • Сода – 0,2 ч. ложки
  • Борошно – 1 стакан
  • Бульйон – 200 мл
  • Сіль і перець – за смаком