Корисне про м'ясо
Категорії
М`ясна спокуса: ребра на грилі
Залишити без уваги головну страву сезону – реберця гриль – буде злочином. Тому сьогодні говоримо про секрети, які дозволять досягти ідеального результату.
Як приготувати смачний шашлик: 5 лайфхаків
У розпал сезону ділимося з вами секретами того, як швидко приготувати божевільно смачний шашлик!
Лайфхак: як обрати м`ясо для стейка
Слідуйте за нами, і ми розповімо, яким повинен бути правильний стейк і найголовніше - де його знайти.
ТОП-7 найкращих соусів для бургера
Як приготувати ідеальний соус для бургера та які є варіанти рецепту?
Все геніальне просто: готуємо ідеальний соус для стейка
Для смачних страв на грилі потрібні: мангал, вугілля, м'ясо, овочі та, безумовно, соуси. Приготування останніх не зажадає від вас багато часу і спеціальних навичок. Під пильною увагою сьогодні - кращі соуси до стейку.
Енциклопедія гурмана: готуємо ідеальний стейк на грилі
Як ви вже здогадалися, в цій статті мова піде про м`ясо, а зокрема - про стейки з яловичини, приготовані на грилі: смачні, правильні, справжні...
Стейк Рібай
Найпопулярніший преміальний стейк. Соковитий і найбільш мармуровий стейк для справжніх гурманів. Пропонуємо познайомитися ближче з нюансами приготування стейка Рібай в нашій статті.
Ступені просмажування м'яса: важливі деталі
Любов до м`яса виражається бажанням не тільки смачно поїсти, але і бути впевненим у якості м`яса, а також умінням його правильно приготувати. Розбираємося, які ступені просмажування існують і як їх розрізняти.
Жар з небес: як приготувати стейк в духовці на решітці
Рідко використовуєте гриль у духовці? Давайте змусимо його працювати з абсолютною віддачею! Ми навчим вас у будь-яку пору року готувати стейки з яловичини в духовці швидко і смачно.