М`ясна спокуса: ребра на грилі
Поділитися:

М`ясна спокуса: ребра на грилі

Барбекю - це більше, ніж чудовий аромат і смак. Це маленьке життя, коли сім'я і близькі друзі збираються біля гриля, насолоджуючись гарною компанією і чудовими м'ясними стравами. Залишити без уваги головне блюдо сезону - реберця гриль - буде злочином. Тому сьогодні говоримо про секрети, які дозволять добитися ідеального результату.

На грилі зазвичай готують свинячі, баранячі і яловичі ребра. Вони відрізняються достатньою кількістю жирових прошарків, які тануть під час смаження, насичуючи м'ясо соками.

Коли ви визначитеся, якому м'ясу надати перевагу, слід вибрати гриль. Найпоширеніший варіант - мангал. Зверніть увагу на мангали з подвійною стінкою, так звані термо-мангали. Ми знаємо як мінімум три переваги такого «агрегату». По-перше, економія - він краще утримує тепло, а значить, вугілля знадобиться менше. По-друге, безпека - зовнішня стінка не нагрівається до граничних температур. По-третє, висока міцність, на яку інші види гриля претендувати не можуть. Якщо ви прагнете вивести свої кулінарні можливості на новий рівень, зупиніть вибір на грилі з відкидною кришкою. Альтернативні варіанти - електрогриль, гриль в духовці і сковорода гриль.

Ребра на гриле2.png

ТОП-5 маринадів для реберець на грилі

  • Лимонно-апельсиновий маринад з коньяком. Баранячі і свинячі ребра на грилі - це просто приголомшливо взагалі, а в поєднанні з апельсином, лимоном і коньяком - просто божественно! Рецептом передбачений також соєвий соус, чебрець, чорний мелений перець, сіль, крохмаль і цедра. Обов'язково приготуйте! До речі їх можна взяти з собою на барбекю, замаринувати за день, і приготувати на природі, або запекти попередньо, а на вогні тільки розігріти і додати той самий аромат диму.
  • Медово-гірчичний маринад. Все, що вам необхідно для його приготування, - мед, гірчиця, часник, соєвий соус, мелений чорний перець і сіль за смаком.
  • Гранатовий маринад. Для маринування свинячих, яловичих і баранячих реберець на грилі вам необхідні такі інгредієнти: гранат, соєвий соус, італійські трави.
  • Томатний соус. Рецептом передбачені стиглі томати, гострий перець, цукор, сіль і мелений чорний перець.
  • Цибулевий маринад з аджикою - класика жанру. Один з найлегших варіантів. Все, що вам необхідно, - цибуля, аджика і сіль.
На маринування потрібно виділити мінімум 2 години. Приготування реберець займає близько 30 хвилин. Смачного!

Статті та рецепти

  • Шинка: страва до святкового столу
    Кожен знає: якщо свято — то м`ясо, якщо м`ясо — то шинка. Дотримуємося смачних традицій та пропонуємо приготувати соковиту шинку за найсмачнішими рецептами від «М`ясторія». Ця страва стане не лише окрасою столу до особливих подій, але й смачним варіантом щоденної м`ясної страви.
  • Нова «М`ясторія» — буде смачно!
    Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!
  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.